Δημάτος μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: «Μην κάνουμε τους... Γκουαρντιόλα - Και τα λάθη θα υπάρξουν και οι εναλλαγές στην απόδοση και στα συναισθήματα»

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Δημάτου μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Λεωφόρο με 2-1 από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (2-1) στην Λεωφόρο σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook ο τέως διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης και νυν Media Consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος που έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη.

«Και τα λάθη θα υπάρξουν και οι εναλλαγές στην απόδοση και στα συναισθήματα και οι μεγάλες νίκες και οι πικρές ήττες σε μια τέτοια σειρά αγώνων!  Δεν χρειάζεται να κάνουμε τους… Γκουαρντιόλα!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Δημάτος.

«Βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και δεν υπάρχει αήττητη ομάδα. Μόλις στην τρίτη αγωνιστική και έχουμε ήδη δει μεγάλα ματς με πολύ κόσμο στις εξέδρες, με σωστή σε μεγάλο ποσοστό συμπεριφορά ομάδων και κόσμου, με ελάχιστη για τα δεδομένα μας συζήτηση για διαιτησία!» συμπλήρωσε και σημείωσε: «Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτό που βλέπουμε και όχι συνέχεια να το αποδομούμε; Και να το χαρούμε μέχρι το τέλος, ελπίζοντας ο καθένας το καλύτερο για την ομάδα του με χαρά στις νίκες και στήριξη στις κακές βραδιές που αναγκαστικά θα έρθουν σε ματς μεταξύ ανταγωνιστικών αντιπάλων;».

Και καταλήγοντας ανέφερε για τον φορ των «πράσινων»: «ΥΓ: Ένα μεγάλο respect για το παιδί που λέγεται Φώτης Ιωαννίδης. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα και να αποτελέσει ένα τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο!»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X