Ο Χουάνκαρ δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έγινε το 0-1 με την ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Χουάνκαρ δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έγινε το 0-1 με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για το λάθος του με το οποίο η ΑΕΚ προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απολογήθηκε ο Χουάνκαρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ και παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χουάνκαρ ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έκανε και με το οποίο η Ένωση έκανε το 0-1 δακρύζοντας μπροστά στην κάμερα.

Αναλυτικά ο Ισπανός αριστερός μπακ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και είπε: «Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X