Super League: Καμία αήττητη ομάδα στα πλέι οφ

Super League: Καμία αήττητη ομάδα στα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρυσι έβγαλε αήττητη τα πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα φετινά πλέι-οφ της Super League προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, οι ανατροπές είναι εντυπωσιακές από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Δεν είναι μόνο οι δύο αλλαγές που είχαμε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά το γεγονός ότι και οι 6 ομάδες που συμμετέχουν έχουν ήδη μία ήττα στο παθητικό τους, κάτι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι η ΑΕΚ έβγαλε αήττητη όλη την διαδικασία των πλέι-οφ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Άρη, η ΑΕΚ στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», ο Παναθηναϊκός έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική από την Ένωση.

Ο Άρης έχασε κι αυτός το δικό του αήττητο στα πλέι-οφ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η Λαμία μετράει ήδη τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ένα ακόμα δείγμα του εκπληκτικού φετινού πρωταθλήματος που είναι σίγουρο ότι μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στην συνέχεια.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X