«Κατάρρευση» στην Μαδρίτη (VIDEO + ΦΩΤΟ)

«Κατάρρευση» στην Μαδρίτη (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zikos-rivaldoΟ Φεβρουάριος του 2008 βρήκε την ΑΕΚ σε περίεργη κατάσταση. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ αποτελούσε παρελθόν έπειτα από το στραπάτσο στην Λάρισα, ο Νίκος Κωστένογλου (μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού) προσπαθούσε να κρατήσει το καράβι. Εκείνη την εποχή, η ευρωπαϊκή προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ φαινόταν σχεδόν υπερβολική, καθώς η Ενωση επιχειρούσε πρώτιστα να μείνει στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ετσι, ο επαναληπτικός με την Χετάφε μια μέρα σαν σήμερα του 2008, αποτέλεσε μια κατάρρευση των «κιτρινόμαυρων».

Θεωρητικά, το 1-1 των δύο ομάδων στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Κωστένογλου κράτησε στον πάγκο Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο, έβαλε στην κορυφή της επίθεσης τον Καλόν και έψαχνε το γκολ που θα έβαζε την ΑΕΚ στο κόλπο. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Ενωση δέχτηκε το γκολ από κεφαλιά του Γκρανέρο. Η είσοδος των Μαντούκα, Μπλάνκο και Λυμπερόπουλου δεν έφερε το γκολ, τα κενά στην άμυνα μεγάλωσαν και στο φινάλε η ΑΕΚ κατέρρευσε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ισπανοί σκόραραν δύο φορές (με Κόντρα και Μπραούλιο) και η Ενωση αποχαιρέτησε τον θεσμό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”572S-Fops8c” width=”600″ height=”350″]

kallonkostenoglou-ensalivamoretokosmos9

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X