Σκουπίζει και τον Παναθηναϊκό και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Σκουπίζει και τον Παναθηναϊκό και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο με τον αέρα της κορυφής για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (21:00) και να κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Ένωση» βρίσκεται για τα καλά στο μονοπάτι που οδηγεί στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και έχει πάρει ήδη θέση οδηγού έπειτα από δύο στροφές στα Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρότι έκλεισε την κανονική περίοδο στη δεύτερη θέση και το -1 από τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει το απόλυτο 2/2 στα Playoffs, με το 0-4 στη Λαμία και το 1-0 στο φινάλε επί του Ολυμπιακού στην «Αγιά Σοφιά», με το γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις να μη χαρίζει μόνο ένα σπουδαίο «τρίποντο» στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, αλλά και να δίνει τη δυνατότητα για ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη διατήρηση του τίτλου.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή με 65 βαθμούς και το +2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ αύξησε τη διαφορά από Παναθηναϊκό (+6) και Ολυμπιακό (+8)!

Τώρα πάει στη Λεωφόρο για να υπερασπιστεί το προβάδισμα τίτλου που έχει από τους ανταγωνιστές της, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την πεσμένη ψυχολογία των γηπεδούχων που ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον ΠΑΟΚ (2-3) και θα έχουν όλη την πίεση πάνω τους για το «τρίποντο».

Η ομάδα του Αλμέιδα παρατάσσεται στο ντέρμπι με τον αέρα υπεροχής στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς στα πέντε τελευταία είναι αήττητη (2-3-0), ενώ φέτος στον πρώτο γύρο πανηγύρισε τη νίκη (1-2). Το «διπλό» της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 2.60.

Υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού η νταμπλούχος έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τους «πράσινους» στην έδρα τους και στις δύο εξ αυτών έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Να βρει δίχτυα η ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο είμαι σε απόδοση 2.20, με τον Λιβάι Γκαρσία να θέλει να συνεχίσει μετά τα δύο γκολ στο 2-2 της τελευταίας τους αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να χριστεί σκόρερ ο Λιβάι προσφέρεται σε απόδοση 3.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X