Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ μέσα από τα «μάτια» της Super League

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ μέσα από τα «μάτια» της Super League

Ενδιαφέροντα στατιστικά και αριθμοί από τη Super League για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η δράση στα πλέι οφ της Super League και στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η Super League, λοιπόν, έδωσε στην δημοσιότητα ενδιαφέροντα στατιστικά και αριθμούς για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου, με τις τελευταίες για τις δύο ομάδες να είναι στην κανονική περίοδο της σεζόν 2022-23, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του και η ΑΕΚ με 1-0 στη δική της.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια της νέας διαδικασίας των Playoffs ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την έδρα του σε καμία από τις τέσσερις αναμετρήσεις, όπου η ΑΕΚ επικράτησε τις δύο πρώτες με 3-1 και 1-0, ενώ τα δύο τελευταία έχουν τελειώσει ισόπαλα με 1-1 και 0-0.

Ισόπαλα χωρίς τέρμα ολοκληρώθηκαν και τα δύο μεταξύ τους ματς για τα περσινά Playoffs, αποτέλεσμα που είναι το πιο συχνό τους στη διαδικασία, με έξι από τα οκτώ ματς και στις δύο έδρες να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή.
Τα έξι από τα είκοσι τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα τελείωσαν με νίκη γηπεδούχου, ενώ τα δέκα από τα είκοσι ήταν ισόπαλα.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποικιλία στα μεταξύ τους σκορ, αλλά παραμένει εντυπωσιακά κλειστή όταν υπάρχουν ισοπαλίες. Από τις 27 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν τελειώσει χωρίς νικητή, οι 12 είναι με 1-1 και 0-0, ενώ οι 3 με 2-2.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

27 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

13 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ : 97-61

Πηγή: slgr.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X