Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία νίκη και μία ισοπαλία είχε στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία νίκη στην Λεωφόρο και μία ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος είχε μια ασίστ και ένα γκολ και εκτελεστή τον Πινέδα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και πέτυχε μια μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο με τον αέρα της περσινής πρωταθλήτριας.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λεωφόρου επικρατώντας με 2-1 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10′ της αναμέτρησης αλλά κατάφερε να το γυρίσει με έναν εκπληκτικό Τσούμπερ που είχε ασίστ και γκολ στο ντέρμπι του “Απόστολος Νικολαίδης” και εκτελεστή τον Πινέδα ο οποίος ήταν αυτός που στο 69′ έβαλε το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην Ένωση.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζούριτσιτς αλλά το τριφύλλι ήταν καλό στην αναμέτρηση της Λεωφόρο μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Εν συνεχεία η εικόνα της αναμέτρησης έγειρε υπέρ της ΑΕΚ που έφτιαξε φάσεις, απείλησε κυρίως με τον Γκαρσία και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσούμπερ στο 36′ και έφτασε στην ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 68′ του αγώνα. Η Ένωση ήταν συνολικά καλύτερη στην αναμέτρηση της Λεωφόρου. Έπαιξε με τον αέρα της πρωταθλήτριας και παρά τις αλλαγές που είχε στη σύνθεση της διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έδειξε να μην έχει τόσες πολλές επιλογές και παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο με την ΑΕΚ να παίρνει δίκαια τη νίκη.

Στον β’ γύρο ο Παναθηναϊκός κρατούσε στα χέρια του τη νίκη επί της ΑΕΚ (2-2) στην OPAP Arena, όμως ο Λιβαι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη με την Ένωση να μην χάνει ούτε σ’ αυτό το ντέρμπι.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 24ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμνας του Παναθηναϊκού βρήκε τον 26χρονο φορ που έφυγε από κανονική θέση και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πράσινοι απάντησαν στο 31ο λεπτό με τον Τιν Γεντβάι. Ο Χουάνκαρ με μια γλυκιά σέντρα στο ύψος του πέναλτι βρήκε τον Κροάτη, ο οποίος έπιασε αμαρκάριστος μια ωραία κεφαλιά και ην έστειλε στο βάθος της εστίας του Στάνκοβιτς.Το τριφύλλι έκανε την αναροπή στο 66ο λεπτό. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε το φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Κώτσιρας με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Αράο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα η ΑΕΚ είχε σκοράρει στο 59ο λεπτό με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Λοντίγκιν, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Σιμάνσκι στον Μπερνάρ νωρίτερα στη φάση.

Στις καθυστερήσεις όμως η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ζέκα μετά από σουτ του Λιβάι Γκαρσία, με την παράβαση να υποδεικνύεται μέσω VAR. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για την Ένωση.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X