Ψέματα για την ΑΕΚ, μούγκα από τον Ολυμπιακό, κολπάκια από τον Παναθηναϊκό!

Ψέματα για την ΑΕΚ, μούγκα από τον Ολυμπιακό, κολπάκια από τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ψάχνει τη θέση του Ολυμπιακού, το ρόλο του Παναθηναϊκού και το δρόμο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα. Οποιος μπορεί να καταναλώσει λίγη ώρα για να βγάλει άκρη με την παλαβομάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αντιλαμβάνεται πως εδώ και πολύ καιρό, δεν υπάρχει πια κανένα ενδιαφέρον σε όσα γίνονται, αλλά οι περισσότεροι εστιάζουν στο πως θα τα εμφανίσουν σε εικονική πραγματικότητα και θα επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Ωστόσο, όσο φουντώνει περισσότερο η μάχη για το πρωτάθλημα και αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να νικήσουν την ΑΕΚ, τόσο ξεφεύγει η κατάσταση.

Πιστεύω, ότι εάν δεν υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική, το κρεσέντο του Ολυμπιακού για τη… μεγαλειώδη εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συνεχιζόταν επ’ αόριστο. Αλλά αναρωτιέμαι. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, συμφωνεί με όσα κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος του συλλόγου. Πρόκειται για παράγοντα, που μέσα σε ελάχιστο διάστημα, διέσυρε τη νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού, έγινε πρωταγωνιστής σε επεισόδια που βλέπεις από… τράπερ και δεν σταματά στην επιχείρηση μπαχαλοποίησης.

Η αλήθεια είναι μία

Σε μια ανακοίνωση/δήλωση που απλώς εμφανίζει τη δική του αλήθεια και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, λέει, λέει, λέει. Ας αφήσω κατά μέρος τα αγωνιστικά, γιατί έτσι κι αλλιώς, μπορεί να υπήρξε το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα πριν το ατύχημα με την Καβασάκι, αλλά δεν είναι αυτό «διαβατήριο» για να ξέρεις ποδόσφαιρο. Είδε 30 συνοδούς του Μελισσανίδη, ξαφνιάστηκε επειδή αντέδρασε ο κόσμος στην παρουσία του, ανέδειξε ως σημείο έντασης το δεκάλεπτο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Το κακό είναι, πως αν για πολλά που διακυβεύονται πίσω από κλειστές πόρτες, ο καθείς μπορεί να παρουσιάζει το δικό του αφήγημα, υπάρχουν πράγματα που βλέπουμε και οι υπόλοιποι. Ο Μελισσανίδης 30 φουσκωτούς δεν έχει, ένας αστυνομικός είναι κοντά και μια χαρά φυσική κατάσταση έχει. Επίσης, το βίντεο που κατέγραψε την παρουσία του, δείχνει πως αυτό το νταραβεράκι είχε ξεκινήσει με το που πάτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όχι με φουσκωτούς, αλλά με απλό κόσμο, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι και ιδιαίτερα νεαροί ηλικιακά.

Τι λέει ο Ολυμπιακός για τον κ. Κούγια;

Όπως και να έχει, επειδή δεν βλέπω να τελειώνει ποτέ αυτή η φάμπρικα από την έμπνευση του κ. Μαρινάκη να εμπιστευθεί την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στον κ. Κούγια, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε εάν εκεί στην πλατεία Αλεξάνδρας υιοθετούν όλη αυτήν τη ρητορική. Ή απλά είναι τόσο ενθουσιασμένοι που έχασαν στις καθυστερήσεις από την ΑΕΚ, τόσο απελπισμένοι να βρουν κάποιο αντίβαρο στον Αλμέιδα, που δεν βλέπουν τίποτε άλλο σε αυτόν τον κατήφορο που έχει βρεθεί.

Για να γίνει κατανοητή η παράνοια που επικρατεί, πρόκειται για τον οργανισμό που δεν είχε κανένα ζήτημα να εργαλειοποιήσει την εθνική ομάδα. Τώρα που δεν καλείται ο Φορτούνης – αλήθεια, γιατί δεν ρωτούν τον παίκτη εάν θέλει να παίξει και εάν υπάρχουν προϋποθέσεις που ζητούνται να καλύπτονται – το πρόβλημα είναι πως… καταπονήθηκε ο Μασούρας που έπαιξε δύο 90λεπτα! Που παρεμπιπτόντως, ήταν εκ των σχετικά διακριθέντων του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εχει δουλειά στη Λεωφόρο

Ωστόσο, όλη αυτή η ιστορία για την ΑΕΚ πρέπει να κλείσει. Αφ’ ενός διότι δεν έχει νόημα να μπαίνεις στο πανηγύρι των ζουρλών και αφ’ ετέρου, έχει πολύ σημαντική δουλειά να κάνει με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Επόμενος σταθμός η Λεωφόρος, κόντρα στον Παναθηναϊκό που ψάχνει και αυτός ένα αφήγημα για να πιαστεί. Ο Τερίμ είδε να κυριαρχεί η ομάδα του με τον ΠΑΟΚ, προσπαθεί να κρατήσει καλά την ψυχολογία.

Ξέρει καλά κι αυτός βέβαια, πως εάν χάσει, χάνεται. Θα είναι ουσιαστικά δέκα βαθμούς πίσω (εννιά συν την ισοβαθμία), θα έχει προσπεράσει λογικά και ο Ολυμπιακός αν επικρατήσει του Αρη και θα τον αφήσει στην 4η θέση. Αλλά, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια κατά την τελευταία διετία, το κρίσιμο είναι πως θα εμφανιστεί η ΑΕΚ. Να είναι στην τσίτα, να βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό, να μην σκεφτεί ούτε κατ’ ελάχιστο όσα ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ.

Τα αφηγήματα και ο… Καμπάκοφ

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X