Αλέκο, ο Ολυμπιακός τι λέει για όλα αυτά;

Αλέκο, ο Ολυμπιακός τι λέει για όλα αυτά;
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το σενάριο μυθοπλασίας του Κούγια που θα γίνει σειρά στο MEGA και για την κάμερα του Ολυμπιακού στη σουίτα της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες το βράδυ ξενύχτησα βλέποντας τη φημισμένη σειρά στο Netflix «Ο δικηγόρος με το… Kawasaki», όντας… ξενερωμένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Δε χωνευόταν με τίποτα που ήρθαν και έχασαν στο 91’, όντας… καλύτεροι! Μην ξεχνάτε ότι μας πάτησαν, ότι κοιμήθηκε ο Θεός, ότι ήταν… ψέμα!

Μετά από όλα αυτά όμως ήρθε η ανακοίνωση του Αλέκου και κάναμε καινούριο συκώτι από τα γέλια! Ξεχάσαμε και τη νίκη και το ότι παραμένουμε πρώτοι, όντας αήττητοι εδώ και 17 ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στο Big 5.

Έψαχνα να βρω μία αλήθεια στις 458 λέξεις που έγραψε ο Αλέκος. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως έστω και με καθυστέρηση μίας ολόκληρης μέρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γράψει τόσες ανακρίβειες για να δικαιολογήσει την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και απίστευτα εμμονική συμπεριφορά του.

Ο δικηγόρος λοιπόν που έλεγε ότι ΘΑ εγκαταλείψει τη δικηγορία αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει επίσημα (δεν πιστεύω ότι είναι από τους άντρες που δεν τηρούν το λόγο τους, θα… πέσω από τα σύννεφα), ο Παναθηναϊκών συναισθημάτων αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ που τον έλουζε από το πρωί μέχρι το βράδυ με κοσμητικά επίθετα, μετά το 256.981 «ΘΑ» είπε ένα ακόμα: «Τις επόμενες ημέρες ο Μελισσανίδης και η παρέα του θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού σε καθαρά νομικό επίπεδο».

Αυτό που ξέρω εγώ από το ρεπορτάζ, είναι ότι στο άκουσμα μίας ακόμα πρότασης που θύμισε εποχές Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νέα Φιλαδέλφεια τσουτσούριασαν (που λένε και στο χωριό μου)!

Πάμε όμως να εστιάσουμε σε αυτά που έχουν σημασία και όχι σε κούφια λόγια, τα οποία επαναλαμβάνονται σαν σε χιλιοπαιγμένη κασέτα σε παλιό ραδιοκασετόφωνο. Γιατί άλλο πράγμα η πραγματικότητα και άλλο πράγμα η μυθοπλασία! Εδώ λοιπόν οφείλω αρχικά να υπογραμμίσω πως έτσι όπως γράφει ο Αλέκος, σίγουρα μπορεί να φτιάξει ένα σενάριο και να δούμε και μία νέα σειρά στο MEGA… Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αρχικά ο Αλέκος μας ενημερώνει ότι ήταν δύσκολο το ματς στα… χαρτιά και σημειώνει «αφού έπρεπε εύκολα να κερδίσουμε με τουλάχιστον 0-4 γκολ». Χάσατε όμως Αλέκο και βρεθήκατε στο -8! Δεν ξέρω αν κάνει… κρύο εκεί στην τέταρτη θέση, αλλά κοίτα να βοηθήσεις την ομάδα σου να συνέλθει γιατί υπάρχει ένα ενδεχόμενο αν τερματίσει 4η να μη βγει καν Ευρώπη!

Στη συνέχεια ενημερώνει το κοινό του ότι ο τερματοφύλακάς τους «επί 91 λεπτά δεν ακούμπησε την μπάλα». Δίκιο έχει! Μία φορά χρειάστηκε να την ακουμπήσει και δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τη μαζέψει από τα δίχτυα του. Ξέρω πονάει η αλήθεια, αλλά σε καταλαβαίνω.

Παράλληλα φρόντισε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τον Αθανασιάδη. Έγραψε ότι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ «έπιανε μπαρμπούνια στον υπόνομο, ενώ σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ». Βασικά τους γαύρους έπιανε Κώτσους Αλέκο. Με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα σας έπαιζε η ΑΕΚ και δεν μπορούσατε να τον νικήσετε…

Ακολούθησε το fake news πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μαζί του καμιά 30αριά συνοδούς. Καταρχάς όλος ο ντουνιάς ξέρει πως η συνοδεία του «Τίγρη» αποτελείται από δύο ή τρία άτομα. Καλό θα είναι το 73χρονο πρώην σούπερ ποδοσφαιρικό ταλέντο, να πάει σε έναν οφθαλμίατρο για εξέταση. Διότι αν βλέπεις τους τρεις για 30, τότε κάτι δεν πάει καλά…

Αμέσως μετά ο Αλέκος μας ενημέρωσε πως τον έβριζε τα δυο πέταλα οργανωμένα. Ψέματα και εδώ! Όλο το γήπεδο τον έβριζε και το απολάμβανε, μετά τις χαιρετούρες που βγήκε να κάνει στο μπαλκόνι της σουίτας Β36. Αυτός προκάλεσε πρώτος τον κόσμο, όπως έλεγε προ ολίγου καιρό στο Καρπενήσι πως θα κλείσει τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν άλλο ένα προεκλογικό «ΘΑ» που πήγε άπατο!

Αλήθεια ρε Αλέκο, για ποιο λόγο προσπαθούσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να σε μαζέψουν και να σε βάλουν μέσα στη σουίτα; Θα μας λύσεις αυτή την απορία;

Πάμε παρακάτω… Η κάμερα που υπήρχε ακριβώς από κάτω κατέγραψε ακριβώς τι έκανες και το είδε όλη η Ελλάδα! Και τις χειρονομίες και τις βρισιές και τη γλώσσα που έβγαζες. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία την κλήση σου από τον Αθλητικό Δικαστή.

Όπως γράφει ο Αλέκος η σουίτα που τους είχαν εγκαταστήσει ήταν: «στην άκρη του γηπέδου και δίπλα στους οργανωμένους». Ακόμα ένα τεράστιο ψέμα! Η σουίτα Β36 είναι δίπλα στη θύρα 40 του γηπέδου και οι οργανωμένοι της ΑΕΚ είναι στο πέταλο των θυρών 21-23 και 22-24.

Ο Ολυμπιακός τι λέει για όλα αυτά;

Το πιο σημαντικό από το νέο μυθιστόρημα του Αλέκου είναι το ακόλουθο. Αφού συνέβησαν όλα αυτά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, για ποιο λόγο δεν βγήκε να τα καταγγείλει στα κανάλια, μιας και ξέρουμε ότι έχει έναν ανομολόγητο έρωτα με το γυαλί;

Με κάθε ευκαιρία βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Το έκανε στο «Γ. Καραϊσκάκης», το επανέλαβε στην Τούμπα, το έκανε και στο «Κλ. Βικελίδης». Γιατί λοιπόν φεύγοντας από τη Νέα Φιλαδέλφεια δε στάθηκε στην κάμερα που λατρεύει να τα καταγγείλει όλα αυτά; Προφανέστατα γιατί δε συνέβη τίποτα από όσα γράφει και θα υπήρχε αντίλογος. Αντίλογος που δεν υπάρχει σε μία ανακοίνωση που ανεβαίνει στα ελεγχόμενα μέσα.

Πάμε να ξεβρακώσουμε λίγο ακόμα αυτή την ιστορία. Ο Ολυμπιακός από την εποχή του ΟΑΚΑ στο μπουθ όπου φιλοξενούνταν οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής και τα μέλη της διοίκησης, είχαν πάντα μία κάμερα στοχευμένη στο πέταλο των οργανωμένων στις θύρες 35-1. Στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτή η κάμερα βγήκα πολλάκις εκτός της σουίτας και κατέγραφε πλάνα, κάτι που είναι παράνομο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είχαν ειδοποιηθεί για αυτό.

Για ποιο λόγο λοιπόν δεν βγαίνει ο επίσημος Ολυμπιακός να υπερασπιστεί τον αντιπρόεδρό του; Γιατί δεν δίνει τα πλάνα από τις απειλές και τις ύβρεις που δέχθηκε ο Αλέκος στη δημοσιότητα; Γιατί πολύ απλά, δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά!

Η αλήθεια είναι μία! Ο Αλέκος απέτυχε να κλείσει τη Νέα Φιλαδέλφεια, ήρθε να δώσει show για να προκαλέσει επεισόδια και απέτυχε επίσης και πλέον προσπαθεί εναγωνίως να απειλήσει ξανά. Το σίγουρο είναι ότι θα αποτύχει!

ΥΓ: Είναι πραγματικό κατόρθωμα να σε βρίζουν σε όποια ομάδα και αν έχεις πάει. Στα Γιάννινα, στην Παναχαϊκή, στη Λάρισα, στον Ηρακλή (όπου σε έδιωξαν πριν καν αναλάβεις) και στην Κόρινθο…

ΥΓ 2: Ξέρεις τι είναι να έχεις φάει γκολ στο 91’, να είσαι στον πάγκο και η μοναδική σου έννοια είναι να τραβήξεις πλάνο από το καπνογόνο που άναψε; Αν δεν ξέρεις, τότε δεν εργάζεσαι στον Ολυμπιακό!

ΥΓ 3: Συγγνώμη που δεν ασχολήθηκα με το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά κάποιες φορές η επικαιρότητα μας αναγκάζει να εστιάσουμε σε γελοιότητες…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X