Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Άνθρωπος της Αϊντχόφεν θα είναι στις εξέδρες της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Άνθρωπος της Αϊντχόφεν θα είναι στις εξέδρες της Λεωφόρου
Photo Credits: INTIME

Άνθρωπος της Αϊντχόφεν θα βρεθεί την Τετάρτη (3/4) στις εξέδρες της Λεωφόρου και θα δει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για το check in «κατασκόπου» της ολλανδικής ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» παίζουν το τελευταίο…κανονάκι τους στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ενώ στην αντίπερα όχθη η Ένωση θέλει να περάσει αλώβητη και να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου.

Πόλος έλξης αποτελεί το μεταξύ τους παιχνίδι και για αρκετούς ξένους επισκέπτες που προγραμματίζουν να δώσουν το παρών στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ένας εξ αυτών θα είναι (και) ο «κατάσκοπος» της Αϊντχόφεν.

Παρεμπιπτόντως, η ολλανδική ομάδα που οδηγεί την κούρσα στη φετινή Eredevisie σχεδιάζει μεγάλο «λίφτινγκ» στο ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν.

Και στο πλαίσιο αυτό ήδη ψάχνεται για μετάγγιση νέου…αίματος σε αρκετές θέσεις: στόπερ, αριστερό μπακ, αμυντικός χαφ, «οκτάρι» και σέντερ φορ.

Λέτε να της «γυαλίσει» κάποιος…δικός μας; Ο χρόνος, θα δείξει…

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X