Η εκτίμηση του Ζήκου για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει στην πίεση η ομάδα του Τερίμ - Πού βλέπω αλλαγές από τον Αλμέιδα» (VIDEO)

Η εκτίμηση του Ζήκου για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει στην πίεση η ομάδα του Τερίμ - Πού βλέπω αλλαγές από τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στην Λεωφόρο βρέθηκε στο επίκεντρο από τον Άκη Ζήκο στο AEK After του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λογικό και αναμενόμενο στο AEK After του ENWSI TV με τον Άκη Ζήκο να βρεθεί στο επίκεντρο της κουβέντας με τον Σταύρο Καζαντζόγλου το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου το βράδυ της Τετάρτης (3/4, 21:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ.

Ο Άκης Ζήκος που είναι «ψημένος» σε τέτοια ματς όντας παίκτης του κορυφαίου level αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει δεδομένα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 2-3 την Κυριακή εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ.

Ταυτόχρονα, ο Ζήκος αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ και δη στις αλλαγές, τις οποίες αναμένει από πλευράς του Ματίας Αλμέιδα, καθώς η Ένωση έπαιξε με τον Ολυμπιακό (1-0), τώρα φιλοξενείται από τους Παναθηναϊκό και ακολουθεί το ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει στην πίεση η ομάδα του Τερίμ», είπε χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων ο Ζήκος. Ενώ για την ΑΕΚ έσπευσε να μιλήσει για τις αλλαγές που ενδεχομένως να υπάρχουν και σε ποιες θέσεις.

Η εκτίμηση του Ζήκου για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Τι είπε ο Ζήκος για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟ του Τερίμ

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X