Κεκτημένο το αποτέλεσμα, ζητούμενο (άμεσα) ο ρυθμός!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Βάλτο... τέρμα και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο - Η ΕΠΙΚΗ περιγραφή του γκολ της νίκης στο 90' από την μετάδοση του ENWSI TV! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης με αφορμή μια ακόμη νίκη σε ντέρμπι υπογραμμίζει ότι η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον καλό ρυθμό της και έχει υστερόγραφο για το «νούμερο 2»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συζήτηση σχετικά με το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ποια είναι το φαβορί και ποια το ισχυρό αουτσάιντερ, για μεγάλους χαμένους και κερδισμένους της αγωνιστικής (μόλις 2ης) που μας πέρασε, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι βρισκόμαστε για τα καλά στη τελική ευθεία. Κοντά στο φινάλε μιας μεγάλης διαδρομής, η οποία βρίσκει την κάτοχο του τίτλου να επιβεβαιώνει όλους εμάς που την αναδεικνύαμε από το καλοκαίρι του 2023 ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει και αυτό που τρέχει, δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά όπως έχω γράψει και πει τόσες φορές ότι στο τέλος θα το κατακτήσει. Αλλά αποδείχτηκε στο χορτάρι ότι θα είναι εκείνη που θα ‘χει το πρώτο λόγο.

Αλλά μπήκαμε Απρίλιο (καλό μήνα) και η ΑΕΚ είναι στη θέση που τερμάτισε πέρυσι στο πρωτάθλημα. Πρώτη, μόνη μάλιστα τούτη τη φορά (πέρυσι ήταν είτε μαζί με τον Παναθηναϊκό είτε στον πόντο πίσω του) και καλύτερη. Η δεύτερη αγωνιστική την βρήκε να καταφέρνει μια τεράστια νίκη, βάση της αξίας του αντιπάλου, απέναντι στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που είχε τη ταυτότητα του τελικού για εκείνους. Ως τέτοιον, τελικό δηλαδή, αντιμετώπισαν το ματς από την ομάδα του Φαλήρου και τελικά έχασαν. Ένα αποτέλεσμα που τους τσάκισε τις όποιες ελπίδες για να μείνουν ισότιμοι διεκδικητές του τίτλου και τώρα πρέπει να ελπίζουν σε δώρα, μα είναι πολύ πίσω τα Χριστούγεννα και εξίσου μακριά (και για πολύ) ο Άγιος Βασίλης…

Για την ΑΕΚ το κεκτημένο όπως αποδείχτηκε (και) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι το αποτέλεσμα σε τόσο απαιτητικά και δυνατά ματς. Είτε παίζει με τους ερυθρόλευκους, είτε αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (έως τώρα φυσικά), είτε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, η ομάδα του Αλμέιδα παίρνει το αποτέλεσμα, κυρίως νίκες, μα και ισοπαλίες, ποτέ ωστόσο ήττες. Ένα χρόνο πίσω μετράμε τη τελευταία ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό (σε ένα ματς που έπρεπε να το ‘χει κερδίσει με μεγάλη ευκολία τότε η ΑΕΚ) και πρέπει να φτάσουμε στον μακρινό περασμένο Οκτώβριο, δυο του μήνα ήταν σα τώρα, για να βρούμε τη τελευταία ήττα εντός συνόρων γενικά για την Ένωση, τότε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Αν μη τι άλλο το αήττητο σερί με τόσα πολλά μεγάλα ματς στη πορεία είναι τέτοιο που επιβεβαιώνει αυτό που σημειώνω: για την ΑΕΚ το κεκτημένο είναι το αποτέλεσμα!

Πού να βρει και ρυθμό η ΑΕΚ του Αλμέιδα!Κεκτημένο το αποτέλεσμα, ζητούμενο (άμεσα) ο ρυθμός!

Άρα τι μας μένει; Να βρούμε το ζητούμενο από δω και στο εξής για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προκειμένου ο στόχος της κατάκτησης του δεύτερου σερί πρωταθλήματος να γίνει δεδομένος από εφικτός που είναι τώρα. Κι αυτό (σ.σ.: το ζητούμενο) είναι ο ρυθμός και να συναντήσει η ΑΕΚ μέσα από τους σερί αγώνες τον καλό της αγωνιστικό εαυτό… Διότι εκτιμώ ότι όλοι είδαν και κατάλαβαν πως η Ένωση επηρεάστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τη διακοπή η οποία βοήθησε μόνο τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο πως οι συγκεκριμένες δυο ομάδες έβγαλαν καλύτερο πρόσωπο από τις αντιπάλους τους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ούτε αδίκως ήθελαν στην Ένωση να γίνει πρώτα το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (που θα προερχόταν από ευρωπαϊκό ταξίδι και ματς με παράταση) και μετά η συγκέντρωση της Εθνικής.

Τα θυμίζω αυτά γιατί σε τούτο το τόπο εύκολα και κυρίως γρήγορα ξεχνάμε… Όπως αβίαστα και ταχύτατα προσπεράσαμε την αποβολή μαρς του Ρέτσου στη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Λιβάι Γκαρσία πρωταγωνιστή, όπου αν ήταν ανάποδα, η γνωστή παρακμιακή (δήθεν αντικειμενική αθλητική) εκπομπή θα είχε κάνει αφιέρωμα δυο ωρών για την ανάλυση της φάσης, βέβαια χθες τα μπέρδεψαν τα αγόρια και τα έκαναν μούσκεμα… Αλλά ποια εκπομπή, για τη φάση του Ρέτσου με τον Γκαρσία ανάποδα (να ήταν Βίντα με Ελ Καμπί κοινώς) θα γινόταν έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο κανάλι! Θα έλεγαν για την εγκληματική οργάνωση που διαλύει το πρωτάθλημα το οποίο είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό από το περσινό, το οποίο ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών (μετά εκείνο του 2018) και γενικά ακόμη και ο Ολυμπιακός το κατέκτησε σερί επειδή το άξιζε…

Επανέρχομαι στο μεγάλο ”πρέπει” της ΑΕΚ να βρει τον ρυθμό της, τον καλό της αγωνιστικό εαυτό, για να τελειώσει αυτό που έχει σα στόχο. Διότι αν μακριά από τα -έστω καλά και όχι μεγάλα- αγωνιστικά της ταβάνια κερδίζει τον Ολυμπιακό και ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς από τους δυο (εκ των τριών) ανταγωνιστών της, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι θα συμβεί αν βρει ρυθμό, εκτιμώ δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Πρέπει να προβληματίσει σε έναν βαθμό το γεγονός ότι στα τελευταία ντέρμπι δεν έχει κυριαρχήσει όπως το ‘χει κάνει στο παρελθόν, ωστόσο με την επισήμανση ότι μόνο σε αυτό με τον Ολυμπιακό, ήταν κακή και χειρότερη του αντιπάλου της. Η αναμέτρηση στην Λεωφόρο είναι πολύ δύσκολη μα συνιστά και ευκαιρία για να βρει η ομάδα αυτό που πρέπει για να φτάσει (ίσως και σύντομα) στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα.Κεκτημένο το αποτέλεσμα, ζητούμενο (άμεσα) ο ρυθμός!

Υγ: Λόγια, λόγια και σκληρές τοποθετήσεις, όλα για τη βία, με στόχο την πάταξή της, με αντικειμενικό σκοπό τον αφανισμό του οπαδικού κινήματος και με ορκισμένο πόλεμο απέναντι σε αυτό και μόνο το κομμάτι! Αν αυτά που έκανε το ”νούμερο 2” στη σουίτα της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είναι προώθηση της βίας, ή πιο σωστά πρόκληση για να προκύψει βία, τότε τι είναι; Ένας τύπος που πρωταγωνιστεί σε βίντεο σε επαρχιακά γήπεδα να απειλεί αστυνομικούς, να χρησιμοποιεί γλώσσα την οποία δεν γίνεται να επιχειρηθεί να καταγραφεί καν σε παράγοντες και μέλη άλλης αποστολής, αλλά δεν τιμωρείται. Και έρχεται στην Νέα Φιλαδέλφεια και κάνει όσα καταγγέλει η ΑΕΚ και φανερώνουν βίντεο και φωτογραφίες. Αλλά δε συμβαίνει τίποτα εννοείται σε τούτη τη χώρα, διότι το πρόβλημα για δαύτους είναι οποιοσδήποτε ανάψει ένα καπνογόνο, το πρόβλημα είναι να δυσκολέψουν τη ζωή των μεγάλων ανθρώπων κάνοντας τα κινητά …εισιτήρια, αλλά και εκείνους που θα ρθουν από την επαρχία και το εξωτερικό για ένα ματς και πρέπει να ταλαιπωρηθούν και με μια γελοία διαδικασία! Τι να πει κανείς… Αμ οι άλλοι πόσο λίγο να ανέχεσαι και να δέχεσαι το «νούμερο 2», δηλαδή αλήθεια τώρα, πώς γίνεται, πώς γκέγκεν αυτό; ΉΜΑΡΤΟΝ…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X