Γκουαρντιόλα: «Είμαστε το τρίτο φαβορί για τον τίτλο»

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε το τρίτο φαβορί για τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, δήλωσε πως η ομάδα του είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ ήταν τελικά η νικήτρια μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής της 30ής αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Αρσεναλ, που διεξήχθη στο κατάμεστο «Ετιχαντ», καθώς πήρε προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου της Premier League.

Το παραδέχτηκε και ο τεχνικός των «Πολιτών», καθώς έχουν πλέον 64 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους «κανονιέρηδες» και τρεις λιγότερους από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ:

«Η Αρσεναλ είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, εμείς είμαστε το τρίτο. Η Λίβερπουλ που είναι στην κορυφή, είναι το πρώτο φαβορί. Ηταν στα χέρια μας ο τίτλος, τώρα δεν είναι», τόνισε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος όμως υποστήριξε πως η δική του ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X