Ο Γιώργος μάλλον ξέρει τελικά από δύσκολα...

Ο Γιώργος μάλλον ξέρει τελικά από δύσκολα...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορούμε να θυμηθούμε πάρα πολλές φορές που η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Ολυμπιακού σε ντέρμπι, αλλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, στο τέλος ηττήθηκε. Αντιθέτως, είναι πολύ πιο δύσκολο να θυμηθούμε ντέρμπι που ο Ολυμπιακός ήταν πιο απειλητικός από την «Ένωση», αλλά τελικά το ντέρμπι βάφτηκε… κιτρινόμαυρο. Ειδικά μάλιστα για να θυμηθούμε ντέρμπι στο οποίο η ΑΕΚ επικράτησε με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, μάλλον θα πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό 1997 με MVP τον Ηλία και «εκτελεστή» τον Ντέμη!

Το βράδυ της Κυριακής στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», το ματς ναι μεν ήταν ισορροπημένο, αλλά τις πιο καλές ευκαιρίες τις είχε ο Ολυμπιακός. Αλλά η ΑΕΚ είχε τον Γιώργο Αθανασιάδη! Και η κατάληξη του ματς ήταν πιο ηδονική κι από μια σούπερ εμφάνιση με ένα 3-0 στο… ρελαντί. Γιατί αυτό «πόνεσε» πάρα πολύ τον αντίπαλο και παράλληλα δίνει μια απίστευτη ψυχολογική ώθηση στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης μάχης, με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης.

Το ματς ήταν εκ προοιμίου δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν δεδομένα ανεβασμένος και η διακοπή επίσης δεδομένα είχε… χαλάσει περισσότερο την ΑΕΚ. Αυτά τα δύο δεδομένα έφεραν μια ισορροπία στην αναμέτρηση. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι πιο απειλητικοί στις ευκαιρίες τους.

Αλλά είπαμε, ήταν το βράδυ του Γιώργου Αθανασιάδη. Το πεπρωμένο ήθελε να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να πάρει το αίμα του πίσω και για τα δικά του λάθη αλλά και για όσα άδικα και υπερβολικά, μα δυστυχώς και ακραία, είχε ακούσει και διαβάσει. Και το έκανε με την πιο σπουδαία εμφάνιση γκολκίπερ φέτος σε ντέρμπι. Με τέσσερις πραγματικά σωτήριες επεμβάσεις.

Και κάπως έτσι αποδείχτηκε ότι ο Γιώργος ήξερε τελικά από δύσκολα. Και κάπως έτσι αποδείχτηκε ξανά ότι και ο Πέτρος ξέρει από ασίστ. Και κάπως έτσι αποδείχτηκε ξανά ότι και ο Ελίασον ξέρει από τελειώματα. Και κάπως έτσι αποδείχτηκε ξανά ότι ΕΔΩ είναι Φιλαδέλφεια!

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όμως τελείωσε. Και μαζί και οι πανηγυρισμοί. Η ομάδα του Πειραιά έμεινε πίσω στη βαθμολογία και την έβγαλε… νοκ άουτ η ΑΕΚ. Τώρα ακολουθεί ο Παναθηναϊκός σε δύο 24ωρα στην Λεωφόρο. Η ομάδα του Ματίας πάει στο επόμενο ντέρμπι με +6 και με «διπλό» αποτελειώνει και τους «πράσινους». Και μετά, θα φάμε τα… μουστάκια μας με τον ΠΑΟΚ. Αλλά πρώτα το «διπλό» στη Λεωφόρο.

Θα κλείσω πάλι με τον Γιώργο Αθανασιάδη. Και με τρία «μπράβο». Το πρώτο φυσικά στον ίδιο! Το δεύτερο στον Ματίας Αλμέιδα για τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε. Και το τρίτο σε όσους ήταν ψύχραιμοι, δεν μπήκαν στη διαδικασία άγριου κραξίματος και τον στήριξαν με τη στάση τους. Πριν από τον Αθανασιάδη, ήταν ο Μάνταλος που είχε φτάσει στα πρόθυρα του να τα παρατήσει από τις «ευχές» που δεχόταν. Να θυμηθούμε και τι έχουν ακούσει κι άλλοι; Δεν έχει νόημα. Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι λάθη δεν κάνει μόνο ο Θεός, να νιώσει πως όποιος φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ πρέπει να στηρίζεται κυρίως στα δύσκολα και κυρίως να μάθει να σέβεται, δεν έχει νόημα. Προχωράμε…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X