Ζιάγκος: «Ο κόσμος πληγώθηκε με τον υποβιβασμό, αλλά τώρα ζεσταίνεται ξανά»

Ζιάγκος: «Το πάθος του κόσμου μας δίνει ασφάλεια, είμαστε ένα μαζί του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΑισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ και τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται για την επάνοδο στην Α1, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. «Ο κόσμος δεν έχει την υπομονή. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα. Ο κόσμος έχει μάθει να βλέπει την ομάδα στα σαλόνια της Α1. Έχει μάθει να βλέπει την ομάδα σε αγώνες ευρωπαϊκού, υψηλού επιπέδου. Ο κόσμος ενοχλήθηκε, πληγώθηκε, παρακολουθώντας αρχικά την εξέλιξη με τον αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας στην Α2. Μετά ήλθε σε δεύτερο χρόνο η επιλογή της Βήτα Εθνικής. Όλα αυτά τον κλόνισαν. Υπήρξαν οι ψύχραιμες φωνές, αλλά και μια μεγάλη μερίδα, που δεν είχε τη δύναμη να ακολουθήσει. Τώρα, που πλησιάζει η Α1 ως στόχος βλέπουμε τον κόσμο να ζεσταίνεται και να βοηθάει», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην 4Ε TV της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, ο Ζιάγκος αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας, τονίζοντας:

Για τον αγώνα με Παγκράτι: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Τρία καλά δεκάλεπτα και ένα δεκάλεπτο, το τέταρτο, όπου χαλαρώσαμε πνευματικά. Το Παγκράτι που παραμένει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, έχει ένα νεανικό ρόστερ, δεν παράτησε το παιχνίδι. Κάποιες φορές κρατάς το αποτέλεσμα».

Για τον αγώνα με Καβάλα: «Δεν είναι κλισέ. Δεν το λέμε για να το λέμε. Έχει πάρα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι πρόκειται για πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική κρύβει τους δικούς της κινδύνους. Αν δεν προσέξεις μπορεί να χάσει ο οποιοσδήποτε από τον οποιονδήποτε. Με μία νίκη επί της Καβάλας αποκτούμε συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στην Καβάλα. Από την άλλη, με στραβοπατήματα στα επόμενα παιχνίδια μπορείς να χάσεις το πλεονέκτημα το οποίο δημιούργησες. Θέλει παιχνίδι με παιχνίδι ιδιαίτερη προσοχή”.

Για την πρωτοπορία της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι, ότι δεν μπήκαμε ποτέ στην διαδικασία να κάνουμε υπολογισμούς. Η προσπάθεια και ο στόχος είναι για την επιστροφή της ομάδας στην Α1, έχοντας αυτό ως μονόδρομο ξέρεις ότι κάθε Σάββατο πρέπει να κερδίζεις. Περνώντας από την έδρα της Καβάλας και του ΟΦΗ, όπου οι συνδιεκδικητές μας έχασαν, νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες μάς έδωσαν έναν αέρα».

Για τους έμπειρους παίκτες που αποκτήθηκαν: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα αντέξει στην φθορά του χρόνου. Και δεν αναφέρομαι στη σωματική κόπωση αλλά στο κομμάτι των ψυχικών αποθεμάτων, με όλη αυτή την πίεση για πρωταθλητισμό και επιστροφή στην Α1. Θέλαμε παιδιά που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτές τις συνθήκες, και νομίζω ότι εκ του αποτελέσματος σε ένα βαθμό το έχουμε πετύχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X