Πλοίο της Aegean του Μελισσανίδη έσωσε 123 μετανάστες (ΦΩΤΟ)

Πλοίο της Aegean του Μελισσανίδη έσωσε 123 μετανάστες (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lauroΣύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ «crimesonair» πλοίο της οικογένειας Μελισσανίδη έσωσε 123 μετανάστες βορειοανατολικά της Τρίπολης Λιβύης Μάλιστα, παρέκκλινε της πορείας του για να καταφέρει να σώσει τους 123 ανθρώπους, ενώ δύο από αυτούς ήταν ήδη νεκροί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ρώμης (MRCC- Maritime Rescue Coordination Centre- ROMA) εντοπίστηκε  το Μ/Τ “RIZOPON”, Νηολογίου  Πειραιά 12140, της εταιρείας Aegean Shipping Management S.A., που έπλεε με προορισμό το λιμάνι της AUGUSTA, να παρεκκλίνει της πορείας του και να κατευθυνθεί βορειοανατολικά της Τρίπολης Λιβύης προς εντοπισμό λέμβου, ευρισκομένης σε κίνδυνο, με επιβαίνοντες ικανό αριθμό αλλοδαπών.

Το ανωτέρω πλοίο μετέβη στην περιοχή, όπου εντόπισε τη λέμβο και περισυνέλεξε εκατόν είκοσι πέντε (125) άτομα, δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκρά.  Από το πλήρωμα τους παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, το M/T “RIZOPON”  συνέχισε τον πλου του και χθες το απόγευμα  αποβίβασε τους ανωτέρω αλλοδαπούς στο λιμένα προορισμού του, την AUGUSTA Ιταλίας»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

lauro1 lauro2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X