Έτοιμη για πάρτι τίτλου και τριπλασιασμό η ΑΕΚάρα!

Έτοιμη για πάρτι τίτλου και τριπλασιασμό η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στη Super League με τον αντίπαλο που… λατρεύει να κερδίζει: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) και με νίκη κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της κούπας στην Super League!

Μετά την διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, ο «Δικέφαλος» ετοιμάζεται για την τελική ευθεία της Super League. H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε πάρτι στην 1 η αγωνιστική με το 4-0 επί της Λαμίας και ανέβηκε δικαιωματικά στην 1 η θέση των πλέι-οφ, θέλοντας φυσικά να μείνει εκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η κατάμεστη «Αγιά – Σοφιά» περιμένει τον Ολυμπιακό και η «Ένωση» έχει δείξει πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα πως είναι το απόλυτο αφεντικό σε αυτά τα ντέρμπι. Η ΑΕΚ μετρά δύο νίκες – δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία ματς των δύο ομάδων και είναι ξεκάθαρο πως έχει ρόλο φαβορί μπροστά στον κόσμο της: Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.84.

Οι ανάσες και η επιστροφή κομβικών παικτών θα δώσουν σίγουρα επιπλέον ώθηση στην «Ένωση», ενώ θα της επιτρέψουν να εφαρμόσει σε απόλυτο βαθμό όλα τα χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να κυριαρχεί στο γήπεδο. Με πίεση ψηλά, κατοχή, μάχη σε κάθε μπάλα και γρήγορο τέμπο, η ΑΕΚ έχει την ικανότητα να «σβήσει» κάθε κίνδυνο στην εστία της και, ταυτόχρονα, να μπει από νωρίς σε θέση οδηγού για τη νίκη. Η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του άσου σε συνδυασμό με το No Goal, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 3.05.

Όσο για το ποιος μπορεί να «καθαρίσει» το ματς; Η κάμερα στρέφεται στον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και μπορεί να σκοράρει και σε… σκοτωμένη φάση, είτε ξεκινήσει βασικός, είτε έρθει ως αλλαγή
από τον πάγκο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει στο μεγάλο ντέρμπι βρίσκεται σε απόδοση 2.62.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X