ΑΕΚ: Όλοι μέσα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Όλοι μέσα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το κυριακάτικο (31/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ με την ομάδα να αποσύρεται στο ξενοδοχείο, χωρίς να ανακοινώνει αποστολή, όπως συνηθίζει εσχάτως.

Πλέον η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs και για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν ο Αλμέιδα έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, πάει πάνοπλη και με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες γνωρίζοντας πως ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα βγάλει off επί της ουσίας τους «ερυθρόλευκους» από το πρωτάθλημα και θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα για τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν σε διάστημα λίγων ημερών.

Όπως προαναφέραμε η Ένωση πάει κομπλέ στο ματς, καθώς είναι στην Αθήνα και ο Κάλενς με τον Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς έχει, πλέον, στα χέρια του όλους τους παίκτες για να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X