Χάιρ Περέιρα για Αλμέιδα: «Σπουδαίος προπονητής - Πάντα μιλούσε για τον κώδικα Bushido και τους σαμουράι»

Χάιρ Περέιρα για Αλμέιδα: «Σπουδαίος προπονητής - Πάντα μιλούσε για τον κώδικα Bushido και τους σαμουράι»

Αποθεωτικά σχόλια του άλλοτε κεντρικού αμυντικού της Τσίβας, Χάιρ Περέιρα για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποθεωτικά σχόλια του άλλοτε κεντρικού αμυντικού της Τσίβας, Χάιρ Περέιρα στο SDNA για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο κατάφερε να κατακτήσει τίτλους και να ζήσει ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Το εγκώμιο του Ματίας Αλμέιδα έπλεξε σε δηλώσεις του στο SDNA ο άλλοτε στόπερ της Τσίβας, Χάιρ Περέιρα που μίλησε με θερμά λόγια για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Tο SDNA τον εντόπισε με την βοήθεια Μεξικανών συναδέλφων και αυτός είπε λίγα και καλά για τον «Pelado» με τον οποίο κατέκτησε πέντε τίτλους και δη δύο Copa MX, ένα SuperCopa, το Liga MX Clausura 2017 και το Concachampions 2018.

«Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν σαν φίλος μαζί μας, ήξερε πώς να εμπιστεύεται τον καθένα μας», ανέφερε για τον Αργεντινό προπονητή σε ό,τι αφορά στις σχέσεις που είχε με τους παίκτες του.

«Ο Ματίας είναι σπουδαίος προπονητής. Σε κάνει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, σε κάνει να πιστέψεις και έχει τρόπο δουλειάς και στυλ παιχνιδιού που δύσκολα βρίσκεις σε άλλον προπονητή. Από την πρώτη του μέρα στην Τσίβας πέρασε την νοοτροπία του νικητή. Πιστέψαμε απόλυτα ότι ήμασταν ικανοί παίκτες και ότι ήμασταν πολύ καλά προπονημένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα», ανέφερε ακόμη ο Περέιρα και επισήμανε: «Δεν χάνει ποτέ την πίστη του στη ομάδα, την ελπίδα του και μ’ αυτό σε κάνει να βγάζει το καλό σου πρόσωπο στην δύσκολη στιγμή που μπορεί να βιώνεις εκείνη την στιγμή με τον σύλλογο».

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X