Δυσαρεστημένος ο Τσέριν με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πλησιάζει τις προσδοκίες μας η πρόταση ανανέωσης» λέει ο ατζέντης του

Δυσαρεστημένος ο Τσέριν με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πλησιάζει τις προσδοκίες μας η πρόταση ανανέωσης» λέει ο ατζέντης του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εμφάνιση του Άνταμ Τσέριν στο πρόσφατο φιλικό της Σλοβενίας με την Πορτογαλία και τα δύο γκολ που σημείωσε το ένα κόντρα στη νίκη επί των Ιβήρων και το άλλο στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Μάλτα, ενίσχυσαν την πεποίθηση των συμπατριωτών του πως τη δεδομένη στιγμή μετά τους φημισμένους Γιαν Όμπλακ και Μπένγιαμιν Σέσκο, ο χαφ του Παναθηναϊκού αποτελεί ό,τι πιο πολύφερνο έχουν στην εθνική ομάδα τους.

Κάτι που ως προς τις ματιές ομάδων του top-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε σλοβένικο site ο ατζέντης του 25χρονου μέσου, Αμίρ Ρούζνιτς, δημοσιοποιώντας όμως και τη δυσφορία του αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του Τσέριν.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στον σύλλογο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας.

Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διεύθυνση του club προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να τους αποδεχτούμε», η χαρακτηριστική αποστροφή του Ρούζνιτς.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X