Το πάνω χέρι έχει η ΑΕΚ φέτος, με τους τρεις αντιπάλους της στο Final 4 του Κυπέλλου

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ πήρε χθες (19/2) την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα. Στην Ένωση μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου ήθελαν να μάθουν ποιες τρεις ομάδες θα συναντήσουν. Αυτές είναι η Κηφισιά, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Λίγο πολύ αυτές οι ομάδες είναι γνώριμες στους “κιτρινόμαυρους”, καθώς τις έχουν αντιμετωπίσει από δύο φορές, την φετινή σεζόν. Το enwsi.gr σας θυμίζει ποιός είναι ο απολογισμός της Ενωσης, η οποία δείχνει να έχει το πάνω χέρι.

Αναλυτικά:

6/10/2013 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-3 (3η αγωνιστική 2ου ομίλου Λιγκ Καπ)

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Καπ. Η Ένωση πήρε τη νίκη στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη στο τάι μπρέικ και κάπως έτσι άρχισε η πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου.

19/10/2013 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-3 (2η αγωνιστική Volleyleague)

Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί των Ολυμπιακού (2-3 στο Λιγκ Καπ) και Παμβοχαϊκού (1-3 στο πρωτάθλημα) η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, με αντεπίθεση διαρκείας όμως κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να φύγει με τους 2 βαθμούς.

20/11/2013 ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0 (2η αγωνιστική 2ου ομίλου Λιγκ Καπ)

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων των άλλων αγώνων ήθελε να πάρει άλλες δύο νίκες με Κηφισιά και Παναθηναϊκό και να εξασφαλίσει το “χρυσό εισιτήριο” για το Final 4  της Αλεξανδρούπολης. Το πρώτο βήμα το έκανε με απόλυτη επιτυχία, καθώς νίκησε την Κηφισιά με 3-0.

30/11/2013 Κηφισιά – ΑΕΚ 2-3 (8η αγωνιστική Volleyleague)

Δέκα ημέρες μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς στο Λιγκ Καπ, οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στην Γλυφάδα και όλα έδειχναν πως θα τα κατάφερναν. Προηγήθηκαν δύο φορές (1-0, 2-1), αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη στο τάι μπρέικ.

7/12/2013 ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3 (9η αγωνιστική Volleyleague)

Μία αγωνιστική μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς, η Ένωση υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη. Σε έναν αγώνα που ο Βασίλης Κουρνέτας κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν με τη νίκη και οι “κιτρινόμαυροι” με (δικαιολογημένα) παράπονα από τη διαιτησία.

19/1/2014 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-1 (13η αγωνιστική Volleyleague)

Την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕΚ ήθελε να κάνει το 3X3 επί του ΠΑΟΚ, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Παναχαϊκής (3-1) και Παμβοχαϊκού (3-1). Η Ένωση κατάφερε να νικήσει τους “ασπρόμαυρους” με το ίδιο σκορ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Με τους τρεις αντιπάλους της στο Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών η ΑΕΚ έχει πάρει 5 φορές τη νίκη (οι 3 στο τάι μπρέικ), ενώ έχει γνωρίσει μόνο 1 φορά την ήττα και στα σετ προηγείται με σκορ 16-10 . Την Κηφισιά θα την συναντήσει άλλη μία φορά πριν από την πραγματοποίηση των ημιτελικών για τη 19η αγωνιστική της Volleyleague στις 8/3/2014.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X