Η επιστροφή του Τσίριτς έφερε σέρβικη…ανατροπή (VIDEO)

Η επιστροφή του Τσίριτς έφερε σέρβικη…ανατροπή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ciric-biecovic-nikolaidisΟ Ντράγκαν Τσίριτς αποτέλεσε άλυτο μυστήριο για την ΑΕΚ ως και τις μέρες μας. Τεράστιο απόκτημα από τη μεγάλη Μπαρτσελόνα, ποδοσφαιριστής με σπάνια τεχνικά χαρίσματα, που ωστόσο δεν προσαρμόστηκε και δεν έδειξε παρά μόνο μέρος των ικανοτήτων του. Μια από τις λίγες μεγάλες παραστάσεις του Σέρβου με τη φανέλα της Ενωσης ήταν μια μέρα σαν σήμερα του 2000. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Εθνικό Αστέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Τσίριτς έκανε εντυπωσιακό ματς, οδηγώντας τους «κιτρινόμαυρους» στην ανατροπή.

Ηταν ένα παιχνίδι με έντονη την παρουσία του σέρβικου στοιχείου. Βλέπετε, το σκορ είχε ανοίξει για την ομάδα της Καισαριανής ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, παίκτης που είχε παίξει την προηγούμενη σεζόν στην ΑΕΚ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση. Η Ενωση είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσίριτς μέσα από την περιοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο ημίωρο της αναμέτρησης με διαγώνιο σουτ του Νέναντ Μπιέκοβιτς. Οι δύο τους «συνεργάστηκαν» και στο δεύτερο γκολ. Ο Μπιέκοβιτς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι (και την αποβολή του αντιπάλου) και ο Τσίριτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”qSaZZbxzu6M” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X