ΑΕΚ: Για το «διπλό» (14:30) παραμονής στα Χανιά η γυναικεία ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ηλυσιακός
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΝΟ Χανίων με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά δοκιμάζεται σήμερα η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, όπου φιλοξενείται από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο στις 14:30 για την 15η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες», που δείχνουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το 2024, θα τα δώσουν όλα κόντρα στα Χανιά, με στόχο ένα τρίποντο που θα τις φέρει στην 8άδα του Πρωταθλήματος, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα παραμονής.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λαζάρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Μαργαρίτη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λεβίν, Κρίστμας.

Η Κίρα Κρίστμας δήλωσε στο aek.gr: «Ο αγώνας κόντρα στα Χανιά είναι πολύ σημαντικός τόσο βαθμολογικά, όσο και για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να βρούμε τη χημεία μας και να ανεβάσουμε ρυθμούς σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ΑΕΚ και αν και βρίσκομαι λίγο καιρό εδώ, θεωρώ ότι ταιριάζω απόλυτα στο σύνολο και με τον Προπονητή. Πάμε για τη νίκη».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X