Δωρεάν πετρέλαιο σε 50 σχολεία παρέδωσε ο Γιώργος Μελισσανίδης

Δωρεάν πετρέλαιο σε 50 σχολεία παρέδωσε ο Γιώργος Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petrelaio-se-sxoleia-4-enlargeΣτο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της Aegean το μέλος της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Γιώργος Μελισσανίδης πήρε την πρωτοβουλία πριν λίγους μήνες και παρέδωσε σε 50 σχολεία πετρέλαιο για τον χειμώνα.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Aegean για την ενέργεια του γιου του αφεντικού της ΑΕΚ «Στα πλαίσια υλοποίησης της πρωτοβουλίας του κ. Γιώργου Μελισσανίδη για προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε 200 δημοτικά σχολεία τα οποία επελέγησαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΠΑ) σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΝ.Π.Ε κ Γιάννη Σγουρό, η Aegean παρέδωσε κατά τον μήνα Νοέμβριο πετρέλαιο σε πενήντα (50) ακόμα σχολεία της περιοχής Ιωαννίνων, Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Διδυμότειχου, Ορεστιάδας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Νίκαιας-Ρέντη Αττικής. Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση ήταν προγραμματισμένη προς υλοποίηση στο σύνολο της μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X