Παράταση στη συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς μέχρι 28/02

Οι ευχές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitecniki aek simaΕπειδή υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ από την επαρχία για αποστολή δεμάτων βοήθειας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τον μεγάλο σεισμό της Κεφαλονιάς, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αποφάσισε να παρατείνει τη διαδικασία μέχρι την Παρασκευή 28/02.

Επίσης, εκτός από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που συγκεντρώνονται καθημερινά τρόφιμα, θα μπορούν οι φίλοι της Ένωσης να δώσουν δέματα και στην κεντρική είσοδο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το Σάββατο στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από συνδέσμους φίλων της ΑΕΚ της επαρχίας για αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στον σεισμό της Κεφαλονιάς, ανακοινώνουμε ότι παρατείνεται η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας) και νερών (σε εμφιαλωμένες συσκευασίες) μέχρι και την Παρασκευή 28/02/2014 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 138-140, ΤΚ 14341, τηλ 210-2584582).

Επίσης, θα συγκεντρώνονται δέματα βοήθειας και στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου 22/02/2014 ΑΕΚ – Καβάλα, στη κεντρική είσοδο του γηπέδου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ & ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X