Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Το θέλουμε πολύ και θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλάει στο enwsi.gr για τον τελικό Κυπέλλου την Κυριακή κόντρα στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Δούκα στον τελικό του Κυπέλλου σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κορυδαλλού.

Η «Ένωση» μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ θέλει να σηκώσει το δεύτερο φετινό της τρόπαιο και να πάει στη συνέχεια με φουλ ψυχολογία και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Άγγελος Εμμανουηλίδης λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου μίλησε στο enwsi.gr τονίζοντας πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Οι στόχοι της ομάδας από την αρχή της σεζόν ήταν να κατακτήσουμε Πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ. Καταφέραμε να πάρουμε το σούπερ καπ και τώρα την Κυριακή έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζουμε την Κυριακή το βράδυ να είμαστε κυπελλούχοι».

 

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στην ομάδα που θα έχει το πιο καθαρό μυαλό, καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και πιο συγκεντρωμένη» ανέφερε ενώ αναφέρθηκε και στην δυναμική του αντιπάλου: «Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δίκαια οι 2 ομάδες βρισκόμαστε στις 2 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου. Από την αρχή ο Δούκας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία πράγμα που του δίνει ώθηση και για την συνέχεια. Από την μεριά μας εμείς τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια με μια σταθερή απόδοση από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια τακτικά στοιχεία για να είμαστε σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».

Η ΑΕΚ κατέκτησε και την 1η θέση στο πρωτάθλημα και πάει στα πλέι οφ με το πλεονέκτημα έδρας. Αναφερόμενος στο αν αυτό δίνει μια επιπλέον ψυχολογία στην ομάδα ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Η κατάκτηση της πρώτης θέσης σίγουρα μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ και χαρά καθώς ανταμείβονται οι κόποι μας. Τώρα το ότι θα έχουμε και το αβαντάζ της έδρας είναι αρκετά σημαντικό διότι θα έχουμε δικό μας κόσμο περισσότερο στο γήπεδο μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας δώσει ώθηση και να μας βοηθήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος».

Γιώργος Τσακίρης: Ο τελικός στην Νέα Φιλαδέλφεια και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X