"Βλέπει" Καλαμάτα μέσω... Αλεξανδρούπολης η ΑΕΚ (18:30 enwsi.gr)

Ραντεβού με την ιστορία έχει η ΑΕΚ, απέναντι στον Φοίνικα (18:30 enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό (18:30 enwsi.gr) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών. Η Ένωση θέλει να πάρει τη νίκη και μαζί το “χρυσό εισιτήριο” για το Final 4 της Καλαμάτας, που θα της δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας, αντιμετωπίζει μόνο το (γνωστό) πρόβλημα τραυματισμού του Ηρακλή Παπαδόπουλου, ενώ έχει αφήσει εκτός αποστολής και τον Γιάννη Τοκάνη για λόγους τακτικής.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος αγώνας μέσα στη σεζόν ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τον Εθνικό. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας μετράει μία νίκη (3-1 στην Volleyleague), ενώ η Ένωση δύο (0-3 στο Λιγκ Καπ και 3-1 στην Volleyleague) στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ΑΕΚ δείχνει πάντως πως τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τον “αέρα” της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη, καθώς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μέσα σε λίγες ημέρες τον νίκησε τόσο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (το οποίο κατέκτησε στη συνέχεια), όσο και για το πρωτάθλημα (ήταν και η πρώτη του “καθαρή” ήττα).

Ο “κιτρινόμαυρος” κόσμος της Αλεξανδρούπολης και των γύρω περιοχών αναμένεται να δώσει σε ακόμα έναν αγώνα της ΑΕΚ δυναμικό παρών, μετά από αυτούς για την Volleyleague και το Λιγκ Καπ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X