Η «Βασίλισσα» κατακτά την Ευρώπη και το «Γ. Μόσχος»…φλέγεται (VIDEO)

Η «Βασίλισσα» κατακτά την Ευρώπη και το «Γ. Μόσχος»…φλέγεται (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsosic-galakterosΣτις αρχές της δεκαετίας του ’90 η ΑΕΚ προσπαθούσε να σταθεί ξανά στον θρόνο της και στο μπάσκετ. Επειτα από τις σπουδαίες μεταγραφές που είχαν υπάρξει στα τέλη του ’80, η ομάδα μπήκε σε κρίση από τις ζημιές που άφησε ο Ψωμιάδης. Ο Βρέινς έφυγε και δεν ήθελε ούτε να ακούσει για την Ελλάδα, οι διοικήσεις δεν είχαν χρήματα για σπουδαίους ξένους, ενώ ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Νάσου Γαλακτερού, του μεγάλου αστεριού της ομάδας εκείνα τα χρόνια.

Ωστόσο, τα πράγματα έδειχναν να αλλάζουν. Μια μέρα σαν σήμερα του 1992 η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο – «καυτό» – «Γιώργος Μόσχος» την ιταλική Σκαβολίνι Πέζαρο. Μια παραδοσιακή δύναμη του ιταλικού μπάσκετ στη φάση των ομίλων του κυπέλλου Κόρατς (σε όμιλο με τη γαλλική Ρασίνγκ και την ισραηλινή Χάποελ να συμμετέχουν ακόμα). Ωστόσο, η ομάδα του Τσόσιτς ήταν φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα. Και εκείνο το βράδυ, δεν θα μπορούσε να γλιτώσει καμία ομάδα στο «Μόσχος».

Το παιχνίδι είχε περισσό ενδιαφέρον και λόγω της επιστροφής του Γαλακτερού έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Αν και ήταν φανερή η κακή κατάσταση του διεθνούς άσου, με την παρουσία του και μόνο είχε δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Βέβαια, μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με την Σκαβολίνι ήταν ο Αμερικανός, Κάρλτον Μακ Κίνεϊ που είχε κάνει όργια μέσα στο γήπεδο. Το ματς κρίθηκε με εύστοχες βολές του Τόμας Τζόρνταν και έπειτα ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”nWTCWm40_dQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X