Τι απέγινε ο Παντελής Καφές;

Τι απέγινε ο Παντελής Καφές;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kafesΉρθε στην ΑΕΚ τον χειμώνα του 2006 και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο Παντελής Καφές από τον Ιανουάριο του 2013 δεν συνεχίζει το ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι έβαλε… τέλος στην καριέρα του. Σταμάτησε στη Βέροια, όταν δεν μπορούσε να ανεχθεί κάποιες συμπεριφορές της διοίκησης Αρβανιτίδη. Όπως αναφέρει σήμερα η στήλη «Μηχανή του Χρόνου» στο gazzeta, για τον Καφέ ζει στην Θεσσαλονίκη με τις κόρες του.

Αναλυτικά: «Ο Καφές από τότε βρίσκεται χωρίς ομάδα. Ζει στη Θεσσαλονίκη και… χαίρεται την οικογενειακή ζωή που του είχε λείψει ως ποδοσφαιριστής. Το όνομά του συνδέθηκε με διάφορα επιχειρηματικά σχέδια στη Βέροια, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 ακούστηκε για την αυστραλιανή Ολίμπικ Σίδνεϊ, μαζί με αυτά των Χαριστέα και Κυργιάκου! Παρότι παραμένει στην Ελλάδα, το θέμα για Αυστραλία παραμένει ανοιχτό… Μέχρι τότε, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές!»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X