Άρχισε η προετοιμασία "πρόκρισης" για Αλεξανδρούπολη

Οι διαιτητές στο Λαμία - ΑΕΚ το Σάββατο στις 19:00
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andresΆρχισε σήμερα (17/2) η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Ο προπονητής της Ένωσης, Άκης Φλαούνας πριν από την προπόνηση μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα και την ήττα από την Λαμία στο Σαββατιάτικο (15/2) ματς και στη συνέχεια τους είπε πως να προσεγγίσουν τον αγώνα με την ομάδα του Έβρου. Τους επεσήμανε πως το άγχος θα το έχει ο Εθνικός και πως αν δείξουν τη διάθεση που είχαν και στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, τότε θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Στην προπόνηση πήραν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ με εξαίρεση τον Ηρακλή Παπαδόπουλο, που έχει υποβληθεί από την Πέμπτη (13/2) σε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης θα μείνει και ο Γιάννης Τοκάνης.

Μετά την προπόνηση ο προπονητής και αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΚ βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X