Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στον ελληνικό στρατό

Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στον ελληνικό στρατό

Την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας πέρασε ακριβώς στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος και από τον πατέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θήβα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να παρουσιαστεί στον στρατό με κόσμο να τον υποδέχεται ένθερμα.

Ο ίδιος έφτασε έξω από το στρατόπεδο στο οποίο θα υπηρετήσει τη 15νθήμερη θητεία του, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαρτίου. Κρατούσε έναν σάκο με τα προσωπικά του αντικείμενα, πέρασε την πύλη και ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε rapid test.

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πατέρα του. Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε πως υπηρέτησε στο ίδιο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στη Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα».

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X