Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Παρά τα λάθη που κάναμε, δείξαμε την ποιότητα μας»

Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Παρά τα λάθη που κάναμε, δείξαμε την ποιότητα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafwtiouΣτο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ κανείς δεν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του. Ούτε ο προπονητής, ούτε οι αθλήτριες της ομάδας. Και παρά την νίκη που σημείωσε η Ένωση απέναντι στον Πανναξιακό, άπαντες έκαναν αναφορά στα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Χωρίς ουδείς να υποτιμά την προσπάθεια που έγινε. Η Αθηνά Παπαφωτίου μίλησε στο enwsi.gr για τα εύκολα λάθη σε όλους τους τομείς, αλλά και για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, φτάνοντας στην νίκη με 3-1.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως περιμέναμε. Η Νάξος μας πίεσε αρκετά. Σε βαθμό που και εμείς κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Τόσο στην υποδοχή όσο και στις επιθέσεις. Και μάλιστα κάποια από αυτά ήρθαν χωρίς πίεση. Είναι σημαντικό όμως ότι κερδίσαμε. Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και δείξαμε την ποιότητα μας“.

Η συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας είναι αυτό για το οποίο γίνεται και η περισσότερη συζήτηση στα αποδυτήρια. “Μετά το παιχνίδι με την Σταυρούπολη έχουμε τον Ολυμπιακό. Εμείς όμως θα πάμε μόνο για την νίκη. Είναι όλα σημαντικά παιχνίδια. Για το πρωτάθλημα, το σημαντικότερο είναι πως θα είμαστε στα πλέι οφ. Ενώ στο κύπελλο μιλάμε για νοκ άουτ παιχνίδι“.

Η αρχηγός της Ενωσης ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που και χθες γέμισε σχεδόν το γήπεδο. “Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και τον θέλουμε συνέχεια δίπλα μας“.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X