ΑΕΚ: Για το «διπλό» (17:00) στη Χίο η ανδρική ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα στη Χίο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Χίο βρίσκεται η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ η οποία σήμερα στις 17:00 αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του G2 της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» προέρχεται από την ήττα από τον ΑΝΟΓ και θέλει μόνο τη νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, που θα την φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεφεύγοντας από τις θέσεις 5-8 που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του και ζήτησε φυσικά να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει μια μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Χίου. Η ΑΕΚ αναμένεται και αυτή την φορά στη Χίο να έχει την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που περιμένει με ανυπομονησία την παρουσία κάθε «κιτρινόμαυρου» τμήματος στο νησί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X