Μεταγραφή ουσίας απ' τα χέρια του Ολυμπιακού και επίδειξη δύναμης του "Τίγρη"

Μεταγραφή ουσίας απ' τα χέρια του  Ολυμπιακού και επίδειξη δύναμης του "Τίγρη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karaouzas osfpΗ ΑΕΚ έκανε σημαντική κίνηση στον τομέα του μάρκετινγκ, παίρνοντας τον εμπορικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Νίκο Καραούζα, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τους “ερυθρόλευκους” για να συμμετέχει απ’ τον τομέα του στη δυναμική επιστροφή του δικεφάλου.

Κίνηση ουσίας από την ΑΕΚ σε έναν πολύ σημαντικό τομέα, αλλά και επίδειξη δύναμης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου συμφώνησε και έφερε στην ομάδα ένα ικανότατο στέλεχος, με σημαντική εμπειρία από το χώρο του ποδοσφαίρου στο χώρο του μάρκετιγκ. Ο λόγος για τον κ. Νίκο Καραούζα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως εμπορικός διευθυντής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με πολλές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Εκτός μάλιστα από την παρουσία του στους “ερυθρόλευκους”, έχει περάσει και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία έμεινε ως το 2009, όταν και μεταπήδησε στο λιμάνι.

Ο Νίκος Καραούζας δε χρειάστηκε και πολύ για να πεισθεί από το πλάνο του Μελισσανίδη και θέλησε να συμμετέχει ενεργά στην επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια. Γι’ αυτό και δέχθηκε να πιάσει δουλειά από σήμερα κιόλας στα γραφεία της Ένωσης, ώστε σιγά – σιγά να αρχίσει να προετοιμάζει τα πάντα εν όψει της επόμενης σεζόν, όταν η Ένωση θα είναι και πάλι ΠΑΕ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X