Μελισσανίδης για Σπανούδη: «Την ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα - Οδηγός για εμάς τους υπηρέτες των ίδιων αξιών της ευλογημένης προσφυγιάς»

Μελισσανίδης για Σπανούδη: «Την ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα - Οδηγός για εμάς τους υπηρέτες των ίδιων αξιών της ευλογημένης προσφυγιάς»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο των Κωνσταντινουπολιτών από τον Σύνδεσμο Μεγαλοσχολιτών, που ήταν αφιερωμένη στον πρώτο πρόεδρο και και εκ των Ιδρυτών της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να απευθύνει χαιρετισμό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να δηλώσω τα συγχαρητήριά μου για την πρωτοβουλία του Εν Αθήναις Συνδέσμου Μεγαλοσχολιτών να διοργανώσει εκδήλωση αφιερωμένη στον «πατέρα» της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Σπανούδη, η προσωπικότητα, το έργο και η δράση του οποίου αποτελεί οδηγό για μας τους υπηρέτες των ίδιων αξιών της ευλογημένης προσφυγιάς και της πολυαγαπημένης μας ομάδας.

Η περίπτωση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Σπανούδη είναι από εκείνες που μας αποδεικνύουν ότι την Ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα και ιδιαίτερα οι φωτεινές προσωπικότητες, που αφήνουν ορατά τα ίχνη τους για τις επόμενες γενιές.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ και έναν ακούραστο υποστηρικτή της ΑΕΚ, τον Κυριάκο Χήνα, το έργο του οποίου «Κωνσταντίνος Σπανούδης: Η πυρακτωμένη ρομφαία του Αλύτρωτου Ελληνισμού» αποτελεί και το θέμα της εκδήλωσής σας».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X