Το τρίγωνο του… διαβόλου στην επίθεσης της ΑΕΚ, «εξαφανίζει» τις αντίπαλες άμυνες

Το τρίγωνο του… διαβόλου στην επίθεσης της ΑΕΚ, «εξαφανίζει» τις αντίπαλες άμυνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΟ ένας (λέγε με Μπρέσεβιτς) πήρε… μπροστά από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δεν σταματάει να σκοράρει. Ο άλλος (λέγε με Ντακόλ) ήταν αποτελεσματικός στο πρώτο μισό, έκανε μια… κοιλιά, αλλά τώρα επέστρεψε δριμύτερος. Ο τρίτος (λέγε με Πλατέλλα) είναι σταθερός και συνεπής από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα, στις λύσεις που δίνει στην επίθεση. Οι τρεις τους, έχουν δημιουργήσει ένα τρίγωνο του διαβόλου στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, που εξαφανίζει τις αντίπαλες άμυνες.

Μαζί ο Μπρέσεβιτς, ο Ντακόλ και ο Πλατέλλας, έχουν πετύχει τα 42 από τα 63 γκολ που έχει πετύχει η ΑΕΚ στην σεζόν. Τα 36 από τα 54 του πρωταθλήματος και τα 6 από τα 9 του κυπέλλου. Έχουν κάνει συνολικά πέντε χατ τρικ ενώ άλλες πέντε φορές έχουν πετύχει δυο γκολ στο ίδιο ματς. Και με βάση όσα έκαναν στα δυο τελευταία παιχνίδια, προφανώς έπεται… συνέχεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X