Ανησύχησαν με Ντακόλ στο φινάλε

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakolΈνα σφίξιμο στον προσαγωγό του Βραζιλιάνου ήταν ο λόγος για τον οποίο ανησύχησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Το ρολόϊ στο ΟΑΚΑ έδειχνε το 90ο λεπτό του αγώνα με τον Α.Ο.Περιστερίου, όταν ο Αλεχάντρε Ντακόλ γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας κάνοντας νόημα ότι νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δικαίωμα άλλης αλλαγής δεν υπήρχε, αφού είχαν γίνει και οι τρεις κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ανησύχησαν οι υπεύθυνοι του τεχνικού επιτελείου. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και δεν ήθελαν να κινδυνεύσουν έναν ενδεχόμενο τραυματισμό του.

“Δε χρειάζεται να τρέχεις και να μαρκάρεις. Μείνε στη θέση σου και μην το ζορίζεις μέχρι να τελειώσει το ματς”, ήταν οι οδηγίες από τον πάγκο, αλλά στην επόμενη φάση, μια βαθιά μπαλιά προς την πλευρά του έκανε τον επιθετικό του δικεφάλου να τρέξει και να πάει προς τη μπάλα. “Ας ελπίσουμε να μην πάθει τίποτα χειρότερο με τα σπριντ αυτά”, σχολίαζαν από τον πάγκο και ευτυχώς για τον παίκτη, αποχώρησε χωρίς πρόβλημα από τον αγωνιστικό χώρο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X