Ήθελαν σκόρερ και τον Ρόβα

Ο νέος (επιθετικός) Ρόβας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovasΔέλλας και Μπορμπόκης ζήτησαν από τον Βασίλη Ρόβα να εκμεταλλευθεί την τεχνική του και να προωθηθεί για να σκοράρει.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Α.Ο. Περιστερίου ήταν ήδη στο 3-0, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της Ένωης να είναι ασφαλώς ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές “έβγαζαν” στο γήπεδο αυτά που δούλευαν στις προπονήσεις. Για μια ακόμα φορά πάντως, οι σκόρερς ήταν οι ίδιοι. Μπρέσεβιτς και Πλατέλλας “πυροβολούσαν” την αντίπαλη εστία, την ίδια στιγμή που η άμυνα των φιλοξενούμενων, αντί να μένει πίσω για να πιο “κλειστή”, έπαιζε κοντά στη μεσαία γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μένουν κενοί χώροι για αντεπιθέσεις.

Τότε ήταν η στιγμή που οι Δέλλας και Μπορμπόκης φώναξαν κοντά τους τον Βασίλη Ρόβα, τονίζοντάς του μεταξύ άλλων: “Έτσι όπως παίζουν είναι ευκαιρία να σκοράρεις. Παίξε το 1-2 με κάποιον συμπαίκτη σου, προωθήσου και αν έχεις χώρο σούταρε έξω από την περιοχή, ή ακόμα και εντός περιοχής”. Οι προπονητές της ΑΕΚ ξέρουν καλά ότι ο έμπειρος “άσος” διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετικό σουτ, αλλά όπως αποδίχθηκε δεν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να γράψει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X