"Μπαίνουμε στο γήπεδο για ...πολλά γκολ" (VIDEO)

ΑΕΚ - Α.Ο.Περιστερίου 8-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellasΟ Πλατέλλας ήταν …μαγικός χθες στο ΟΑΚΑ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τα κατορθώματά του και λίγο μετά το τέλος του σόου που έδωσε με τη μπάλα στα πόδια, μίλησε αποκλειστικά στη Web TV του enwsi.gr για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και για την ΑΕΚ που έχει ξεφύγει.

“Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τρία γκολ, αλλά το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα. Να βοηθάω την ομάδα γιατί όλοι εδώ έχουμε έναν στόχο. Να φύγει η ομάδα από αυτή την κατηγορία το γρηγορότερο. 

Για μένα ο κόσμος δίνει μεγάλη βοήθεια. Θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια δίπλα μας. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συγκυριών το γεγονός ότι σε δύο ματς χωρίς κόσμο έχουμε βάλει οκτώ γκολ σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε κι εμείς πάντα τους θέλουμε δίπλα μας”.

Ο Πλατέλλας έδειξε χθες ότι ήθελε κατά κάποιο τρόπο, κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου, να πάρει και μια προσωπική ρεβάνς, αφού στο ματς του α’ γύρου είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και γενικά επρόκειτο για μια αναμέτρηση που είχε σημαδευτεί από την πρώτη βαθμολογική απώλεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

“Ήταν μια στιγμή που δε θέλω να ξαναζήσω. Μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, η οποία με κράτησε εκτός για περίπου ενάμιση μήνα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Αυτά όμως συμβαίνουν. Είμαστε επαγγελματίες, συνεχίζουμε και δεν σταματάμε”, ήταν το σχόλιό του, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να “κυνηγήσουν” τον στόχο των δέκα γκολ σε ένα παιχνίδι:

“Κάνουμε πάντα αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να βάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και όπου φτάσουμε. Μέσα στο γήπεδο δεν μπορούμε να σκεφτούμε πόσα γκολ θα βάλουμε, απλά μας βγαίνει”.

[youtube id=”dmG0TfzTXA0″ width=”600″ height=”350″]

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X