Τις «8άρες» είχαν βάλει στόχο Δέλλας και παίκτες και τώρα δεν τις χορταίνουν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek dellasΜπορεί ο Μανδραϊακός να έπαιξε με αφέλεια, μπορεί ο ΑΟ Περιστερίου να ανέβασε την άμυνα του στην σέντρα, μπορεί να μιλάμε για… Γ’ εθνική. Όμως δυο συνεχόμενες νίκες με 8άρες, η ΑΕΚ δεν πετύχαινε ούτε όταν ήταν πανίσχυρη και έπαιζε φιλικά το καλοκαίρι με μπυραρίες στην Γερμανία. Είναι θαυμαστός και ο αριθμός και η αποτελεσματικότητα των «κιτρινόμαυρων». Και το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι πως στο χθεσινό παιχνίδι και τα οκτώ γκολ αλλά και οι πολλές ευκαιρίες, ήταν αποτέλεσμα δουλεμένων φάσεων.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως αυτές οι συνεχόμενες 8άρες, είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Ο Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές του, είχαν βάλει στόχο αυτές τις 8άρες. Γι αυτές δούλευαν και τώρα που ήρθαν είναι προφανές πως δεν τις… χορταίνουν. «Δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές ακόμα και όταν έχεις τελειώσει το παιχνίδι» είπε ο Δέλλας μετά το ματς, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς, πως δεν μπορείς να χαλάσεις την ισορροπία μιας ομάδας, όταν κυνηγάς πολλά γκολ. Για τον Τράι ήταν ζητούμενο αυτές οι θεαματικές εμφανίσεις με τα εντυπωσιακά σε έκταση σκορ.

Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο Βασίλης Ρόβας το είπε χωρίς περιστροφές. «Μας έλειψαν στον πρώτο γύρο οι οκτάρες». Φαινόταν εξάλλου και από τον τρόπο που προσπαθούσαν να πρεσάρουν τον αντίπαλο για να κλέψουν την μπάλα, ακόμα και στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Βεβαίως είναι ξεκάθαρο πως ούτε ο Δέλλας, ούτε οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν χορτάσει τις νίκες με πολλά γκολ. «Να είμαστε το ίδιο αποδοτικοί όταν θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο στις επόμενες αγωνιστικές» ήταν η προτροπή του τεχνικού της Ένωσης. Ο Ρόβας το είπε πιο ξεκάθαρο. «Μακάρι να φτάσουμε και σε διψήφιο αριθμό γκολ». Και είναι βέβαιο πως αυτός είναι και ο επόμενος στόχος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X