Επέστρεψε στα γκολ ο Ντακόλ και δείχνει έτοιμος να γίνει ξανά απαραίτητος για την ΑΕΚ

Επέστρεψε στα γκολ ο Ντακόλ και δείχνει έτοιμος να γίνει ξανά απαραίτητος για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dacolΣυμβαίνει και στις…καλύτερες οικογένειες. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σκόρερ έχουν τα άσχημα φεγγάρια τους. Για τον Αλεσάντρε Ντακόλ αυτό συνέβη με τον ερχομό του 2014. Θαρρείς και η αλλαγή του χρόνου να τον επηρέασε αρνητικά. Ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, να μη βρίσκει δίχτυα. Ακόμα και σε ματς που η ΑΕΚ έβαζε πολλά γκολ, ο Βραζιλιάνος ήταν θεατής. Μέχρι χθες. Ο Ντακόλ επέστρεψε στα γκολ, έβγαλε από πάνω του την κακοτυχία και τώρα ετοιμάζεται να χορέψει ξανά…σάμπα ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ντακόλ σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα. Ηταν στις 12 Ιανουαρίου στο ματς με τον Περαμαϊκό, όταν είχε βρει δίχτυα. Και το χειρότερο; Ο παίκτης που είχε σκοράρει δέκα γκολ σε τρεις μήνες (από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου), είχε παρατεταμένη αφλογιστία και ένα δίμηνο με μόλις ένα τέρμα και εμφανίσεις κατώτερες των προσδοκιών. «Θα δουλέψω παραπάνω, πιστεύω σε εμένα και στον Θεό και θα τα καταφέρω», έλεγε ο Ντακόλ σε όλους και το περίμενε.

Τα δυο γκολ απέναντι στο Περιστέρι ήταν το καλύτερο τονωτικό για τον Ντακόλ. Κυρίως για να ανακτήσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του. Στην ΑΕΚ έτσι και αλλιώς, ξέρουν καλά ποιες είναι οι ικανότητες του 28χρονου Βραζιλιάνου. Ενας παίκτης με μεγάλες ικανότητες μέσα στην περιοχή – το μαρτυρούν και τα 17 περυσινά του γκολ στην Β’ Εθνική – που ξέρει καλά πώς να ανοίγει διαδρόμους και να μοιράζει παιχνίδι και δείχνει κάτι παραπάνω από χρήσιμος για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X