Κόβαζιτς: "Είμαστε ευχαριστημένοι, φάνηκε η πρόοδος μας"

Κόβαζιτς: "Είμαστε ευχαριστημένοι, φάνηκε η πρόοδος μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kovazitsΙκανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Ζόραν Κόβαζιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. Ο προπονητής του Πανναξιακού δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι καθώς φάνηκε η πρόοδος των αθλητριών του και τόνισε πως πλέον η ομάδα του θα συγκεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ευχαριστημένος για την απόδοσή μας στα πρώτα σετ όπου παίξαμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και κοντρολάραμε το παιχνίδι απέναντι στον καλό αντίπαλο που είχαμε. Μας λείπουν τα φιλικά παιχνίδια για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις περιστροφές μας και να παίξουν οι παίκτριες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι γιατί φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι η δικιά μας η πρόοδος και τώρα θα συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που έχουμε με το Ρέθυμνο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X