ΑΕΚ: Σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι «κοντραρίστηκαν» Αθανασιάδης και Ρότα (VIDEO)

ΑΕΚ: Σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι «κοντραρίστηκαν» Αθανασιάδης και Ρότα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διασκεδάζουν Αθανασιάδης και Ρότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης και ο δεξιός αμυντικός, Λάζαρος Ρότα αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι, ονόματι Guess Who?

Πιο συγκεκριμένα, με ένα βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, οι δύο παίκτες της Ένωσης έχουν μπροστά τους ένα μπλοκ με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και προσπαθούν να βρουν ποιον έχει επιλέξει ο καθένας, κάνοντας ερωτήσεις, όπως αν είναι σκουρόχρωμος, αν έχει μαλλιά κ.α.

Στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος βρήκε τον Πέτρο Μάνταλο, που ήταν ο παίκτης που είχε κρύψει ο «αντίπαλος» του. Ενώ ο Αθανασιάδης με μία μικρή βοήθεια από τον Βίντα, βρήκε τον κρυμμένο παίκτη που ήταν ο Εχσάν Χατζισαφί. Στον δεύτερο γύρο νικητής ήταν ο Έλληνας κίπερ ο οποίος απάντησε Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ήταν και ο παίκτης που είχε κρύψει ο Ρότα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X