Tο «Τσιλούλη έλα, μας έχει πιάσει τρέλα» γίνεται trend μετά το «πόσο πολύ τον αγαπώ, τον Ευριπίδη Κατσαβό»

Tο «Τσιλούλη έλα, μας έχει πιάσει τρέλα» γίνεται trend μετά το «πόσο πολύ τον αγαπώ, τον Ευριπίδη Κατσαβό»
Photo Credits: INTIME

Η αγάπη των φίλων της ΑΕΚ για τον Σωτήρη Τσιλούλη ήδη εκδηλώνεται και δεν καθοδηγείται από αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ότι το όνομα του Σωτήρη Τσιλούλη έχει γίνει το “talk of the town” -για να μην μπούμε ότι εξελίσσεται σε “talk of the Greek football”- προτού ακόμα ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας φορέσει τα ‘’κιτρινόμαυρα’’ και παίξει ποδόσφαιρο με αυτά, έχει προκαλέσει φρενίτιδα αγάπης προς εκείνον από τους φίλους της ΑΕΚ.

Είτε με διάθεση χιουμοριστική, είτε επειδή περισσότερο τον συζητούν οι αντίπαλοι παρά ο ίδιος ο οργανισμός της Ένωσης, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός βλέπει ήδη το επίθετό του να τυπώνεται σε μπλούζες φίλων της ομάδας, να γίνονται μάλιστα ερωτήσεις αυτών προς την ΠΑΕ για το αν υπάρχουν ήδη τέτοιες, official δηλαδή, στο σχετικό κατάστημα της OPAP Arena.

Προτού ακόμα μπει στη διαδικασία να αποδείξει αν ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, 11 μήνες προτού κλείσει τα 30 χρόνια του, δικαιούται να ονειρεύεται ότι μπορεί σε αυτή την ηλικία να πάρει μεταγραφή από μία μικρομεσαία σε μια μεγάλη ομάδα, βρίσκεται ήδη στις πλάτες μικρών και μεγάλων. Στη Λαμία, από εκείνους τους πιστούς -και άδικα προσαχθέντες- οπαδούς της ταράτσας, το σχετικό σύνθημα ακούστηκε δυνατά: “Τσιλούλη έλα, μας έχει πιάσει τρέλα”!

Ο Τσιλούλης, πέραν όλων των άλλων που αφορούν στις εκτός του ποδοσφαίρου συζητήσεις, κουβαλά πλέον την ευθύνη να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, έχοντας επιλεγεί από τον Ματίας Αλμέιδα μετά απ’ όσα εκείνος διέγνωσε παρακολουθώντας τον στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μια ιστορία που σε κάποιες πολύ κομβικές πτυχές της, θυμίζει εκείνη του Ευριπίδη Κατσαβού, ο οποίος είχε λατρευτεί από τους φίλους της ομάδας, πολύ πριν φορέσει τη φανέλα της!

Η δικαστική περιπέτεια και γεμάτη από φανέλες του σκεπαστή εξέδρα

Ο Κατσαβός, εξαιρετικό ταλέντο στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ μετά από δύσκολη και πολύμηνη δικαστική διαμάχη, καθώς εκείνος επιθυμούσε να αγωνιστεί στην Ένωση, ενώ η Βέροια τον είχε τάξει αλλού.

Θύμιζε πολύ η συγκεκριμένη ιστορία, αυτή του Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος δεν ήθελε να ακούσει για καμία άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα πλην της ΑΕΚ και είχε στηλώσει τα πόδια προκειμένου να αγωνιστεί σε αυτήν.

Την εποχή εκείνη, όσοι είχαν περάσει μέσα από την ξακουστή Σκεπαστή εξέδρα του άλλοτε “Νίκος Γκούμας”, όπου γυρνούσαν το κεφάλι τους έβλεπαν οπαδούς με το όνομα του Κατσαβού στην πλάτη τους! Σύμβολο πλατιάς μάζας των φίλων της ΑΕΚ για καιρό, όπως και ο Ντέμης.

Όταν εν τέλει ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, το σύνθημα “πόσο πολύ τον αγαπώ, τον Ευριπίδη Κατσαβό” δονούσε τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σε διαφορετική version, είχε δίπλα του και αυτό του Νικολαΐδη: “πόσο πολύ τον αγαπώ, τον Ντέμη και τον Κατσαβό”.

Το στοίχημα του Σωτήρη, βέβαια, είναι να τα καταφέρει καλύτερα από τον Ευριπίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να διαγράψει στην ΑΕΚ την καριέρα που όλοι περίμεναν. Ήταν όμως, για χρόνια -και για τους παλαιότερους παραμένει- ένας ήρωας της εξέδρας για λόγους όχι αμιγώς ποδοσφαιρικούς, αλλά συμβολικούς.

Η ευχή για τον Τσιλούλη είναι να τα καταφέρει καλύτερα διότι μέσα από δική του καταξίωση, θα ενισχυθεί πολύ και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που δεν σταματά να ονειρεύεται ακόμα κι όταν οι άλλοι θεωρούν ότι έχασε το τρένο.

Πηγή: Sport24

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X