Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού ΑΕΚ – ΑΟ Περιστερίου με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr

Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού Πανναξιακός - ΑΕΚ με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrima xrimatistirioΔιαβάστε στο Enwsi.gr, που κινήθηκαν οι «κιτρινόμαυρες μετοχές» στο ματς με τον Α.Ο. Περιστερίου:

LIMIT DOWN (προς τα κάτω)

Νίκος Γεωργέας: Σε κακό απόγευμα ο αρχηγός της ΑΕΚ. Του έλειπε η φρεσκάδα γενικώς στο παιχνίδι του. Ενώ ειδικώς, αδρανεί χαρακτηριστικά στην φάση που σκοράρει το Περιστερίου

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (ούτε κάτω, ούτε πάνω)

Ιβάν Μπρέσεβιτς: Πέτυχε δυο γκολ μέχρι και το 11o λεπτό και φαινόταν πως θα κάνει ακόμα μια σούπερ εμφάνιση. Στην συνέχεια όμως έχασε την… επαφή του με τα δίχτυα. Έχασε εύκολα γκολ και «χάλασε» κάποιες καλές φάσεις.

Μιγκέλ Κορδέρο: Έτρεξε πολύ ο Ισπανός μέσος, μόχθησε πολύ στην μεσαία γραμμή, αλλά έκανε και πολλά λάθη. Αβίαστε λάθη και κακές μεταβιβάσεις με την μπάλα να χάνεται εύκολα από τα πόδια του. Κάτι για το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει.

Ηλίας Βούρας: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια και επέστρεψε με άγχος που του έβγαινε στο παιχνίδι του. Γενικώς είχε θετική παρουσία με σωστές και σταθερές επεμβάσεις στα σουτ που έγινε. Όμως το άγχος τον οδήγησε σε ένα – δυο λάθη.

LIMIT UP (Προς τα πάνω)

Άλεξ Ντακολ: Επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις μετά από καιρό. Πέτυχε δυο πολύ όμορφα γκολ (ειδικά το πρώτο), είχε δοκάρι, έδωσε ένα έτοιμο γκολ στον Μπρέσεβιτς, ενώ ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις.

Σωκράτης Τσουκαλάς: Μακράν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ. Πραγματικά οργίασε στην δεξιά πλευρά. «Τρυπούσε» συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, έδωσε μια ασίστ και αν αξιοποιούσαν οι συμπαίκτες του τα γυρίσματα του, θα μπορούσε να μετρήσει πολύ περισσότερες ασίστ.

Σταύρος Πεταυράκης: Όπως συνήθως έστησε και πάλι ένα μικρό πάρτι από την πλευρά του. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ έβγαλε και σέντρα «αλφάδι» στο κεφάλι του Μπρέσεβιτς στο πρώτο γκολ.

Ζντράφκο Πόποβιτς: Ο Δέλλας τον κράτησε την ενδεκάδα για να μπορέσει ο Κροάτης να βρει ρυθμό. Όπως έγινε. Πολύ καλή η παρουσία του Πόποβιτς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πολύ απειλητικός και μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΚ.

Βασίλης Ρόβας: Εξαιρετικός για μια ακόμα φορά ως κεντρικός αμυντικός. Κυρίως διότι οργάνωνε με πολύ σωστό τρόπο το παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Έψαχνε πολλές φορές και πολύ σωστά συνεχώς την πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Δημήτρης Ανάκογλου: Δεν σκόραρε αυτή την φορά, παρόλο που κάποιες φορές βρέθηκε σε θέση βολής. Έκανε όμως και πάλι πολλή και αθόρυβη δουλειά στην μεσαία γραμμή. Κουβάλησε πολύ την μπάλα και έδωσε τον ρυθμό στο επιθετικό κρεσέντο.  

Σταύρος Σταθάκης: Επέστρεψε από τραυματισμό και μπήκε ως αλλαγή. Συμμάζεψε πολύ την κατάσταση στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και φάνηκε πως ενδεχομένως θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Δημήτρης Γροντής: Στην φάση που δίνει έτοιμο γκολ στον Πλατέλλα, κάνει μια εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια. Και γενικώς από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο μόχθησε αρκετά.

BLUE CHIP

Βαγγέλης Πλατέλλας: Ο κορυφαίος του επιθετικού ρεσιτάλ της ΑΕΚ. Ήταν αυτός που «χόρευε» συνεχώς, την αντίπαλη άμυνα. Πέτυχε τρια γκολ με τα δυο εξ αυτών να είναι υπέροχα. Ειδικά το δεύτερο. Ενώ γενικώς έκανε «όργια» στην επίθεση της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X