Η γκολάρα του Λάκη έθεσε τις βάσεις της πρόκρισης (VIDEO)

Η γκολάρα του Λάκη έθεσε τις βάσεις της πρόκρισης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lakisΕπειτα από χρόνια συνεχόμενων ταπεινώσεων, την περίοδο 1999-00, η «παράγκα» αποφάσισε να μολύνει και το «κάστρο» της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Κόκκαλης δεν ήθελε τίποτε να χαλά την κυριαρχία της ομάδας του και προσέφερε ως «προίκα» στον απίθανο Ιταλό Μπιγκόν που είχε φέρει εκείνη τη σεζόν, τη νίκη επί της ΑΕΚ (στο 2-0 με τον Δημητρόπουλο). Ωστόσο, ακόμα και εκείνη τη σεζόν, η ΑΕΚ κατάφερε να προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στο «κόκκινο» γόητρο, μέσω των διπλών αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Μια μέρα σαν σήμερα του 2000, οι δύο ομάδες έδωσαν το πρώτο παιχνίδι τους στο ΟΑΚΑ (έδρα του Ολυμπιακού εκείνα τα χρόνια). Εχοντας πάρει σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα, όλοι περίμεναν πως οι «κόκκινοι» θα είχαν εύκολο έργο. Ωστόσο, ο Γιάννης Παθιακάκης είχε στήσει αριστοτεχνικά την ΑΕΚ για να πάρει αποτέλεσμα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό απαιτήθηκε ο Βασίλης Λάκης να κάνει μια από τις σημαντικότερες ενέργειες του με τη φανέλα της Ενωσης. Ένα γκολ ποίημα, που έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση της ΑΕΚ.

Ο Λάκης ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή την κατά μέτωπο επίθεση. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με την ταχύτητα του δεν είχε κανένα πρόβλημα να διασύρει την άμυνα του Ολυμπιακού και με ψυχραιμία να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό το πολύτιμο γκολ του Λάκη έδωσε το κατάλληλο προβάδισμα που ήθελαν οι «κιτρινόμαυροι», για το…πάρτι που θα ερχόταν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”M2EZKItkocQ” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”9V-1lc_–bU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X