Τάπραντζης: "Μπήκαμε φοβισμένοι, συμπτωματική η ισοπαλία του α΄γύρου"

Τάπραντζης: "Μπήκαμε φοβισμένοι, συμπτωματική η ισοπαλία του α΄γύρου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

taprantzisΣτο γεγονός πως η ομάδα του μπήκε φοβισμένη στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε ο Γιάννης Τάπραντζης. Ο προπονητής του Α.Ο. Περιστερίου στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους παίκτες του μετά το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ και αναφέρθηκε και στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, λέγοντας πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν περισσότερο συμπτωματικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τάπραντζης:

«Μπήκαμε φοβισμένοι στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε αρκετές μπάλες στην πλάτη της άμυνάς μας. Η ΑΕΚ ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα για μας. Όχι ότι ήταν εύκολα από την αρχή, αλλά θα μπορούσαμε να το παλέψουμε. Αυτό που έγινε στο πρώτο γύρο ήταν περισσότερο συμπτωματικό. Θέλαμε να παίξουμε άμυνα γύρω στα 25 μέτρα. Αλλά από τη συνήθεια, δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε. Το είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να το αλλάξουμε. Είχαμε συνηθίσει να παίζουμε τα προηγούμενα παιχνίδια ψηλά άμυνα και δυστυχώς το ίδιο κάναμε και τώρα»

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X