Δέλλας: "Tο πάθημα του πρώτου γύρου μας έγινε μάθημα, τα ίδια γκολ και με κόσμο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΙκανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΑΟ Περιστερίου. Ο προπονητής της “Ένωσης” τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν εύκολο τον σημερινό αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πάθημα του πρώτου γύρου τους έγινε μάθημα.

Ο Δέλλας αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και ευχήθηκε στο επόμενο παιχνίδι που ο κόσμος θα βρίσκεται στο γήπεδο, η ομάδα του να είναι το ίδιο αποδοτική στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας:

“Νομίζω ότι είχαμε άλλο ένα εύκολο απόγευμα σήμερα, και εύκολο το έκαναν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους αλλά ρόλο έπαιξε και ο αντίπαλος με τον τρόπο που αγωνιζόταν. Το πάθημα του πρώτου γύρου μας έγινε μάθημα. Μελετήσαμε λίγο περισσότερο το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως παίζει αυτή η ομάδα, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ. Θα έλεγα πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει. Αλλά όπως λέω πάντα είτε είναι μεγάλο το σκορ είτε είναι με 1-0, πάντα δίνει 3 βαθμούς, που αυτούς ζητάμε σε κάθε παιχνίδι. Κρίμα που για άλλη μια αγωνιστική και μάλιστα παραγωγική έλειπε ο κόσμος μας από το γήπεδο. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι που θα τον έχουμε κοντά μας να είμαστε το ίδιο αποδοτικοί στα γκολ ώστε να φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Συνεχίζουμε, ένα παιχνίδι λιγότερο που μας φέρνει πιο κοντά στην επόμενη κατηγορία”.

Στην συνέχεια, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

– Για το αν θα μπορούσε να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές:

“Κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο επειδή έχει τελειώσει το παιχνίδι. Το να είναι δεμένη η συγκεκριμένη ομάδα που ξεκίνησε τα αποτελέσματα καλά για 70 λεπτά, νομίζω είναι θεμιτό. Από εκεί και πέρα, σιγά σιγά θα παίρνουν και τα άλλα τα παιδιά χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και να ξεκινάνε βασικοί και να παίρνουν χρόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να τους δούμε όλους. Τους το έχω υποσχεθεί ότι με εμένα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Και θα γίνει”.

– Για τα αρνητικά του σημερινού παιχνιδιού:

“Νομίζω πως μετά το 65΄χάσαμε την συνοχή μας σαν ομάδα. Υπήρχαν πολλά κενά διαστήματα μέσα στο γήπεδο. Αυτά φαίνονται γιατί οι παίκτες έχουν αποβάλει το άγχος της νίκης και θέλουν να δείξουν παραπάνω πράματα, αλλά από πολλά άσχημα πράγματα μπορείς να καταλάβεις και χαρακτήρες και συμπεριφορές. Και αυτό είναι κάτι που αξιολογείται. Όπως στα δύσκολα μπορούσα να αξιολογήσω κάποια πράγματα, το ίδιο θέλω να κάνω και στα εύκολα. Συνήθως οι άνθρωποι φαίνονται στα εύκολα και όχι στα δύσκολα”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X