Σόου «Πλατελλίνιο» και οκτάρα με φοβερή μπάλα

Σόου «Πλατελλίνιο» και οκτάρα με φοβερή μπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-peristeriΤον καλύτερο τρόπο για να διασκεδάσουν το διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο βήμα για την επιστροφή της ΑΕΚ έχουν βρει ο Δέλλας και οι παίκτες του και είναι κρίμα που δεν έχει τη δυνατότητα (ελέω τιμωρίας) να τους απολαμβάνει ο κόσμος. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Ενωση φιλοδώρησε με οκτώ γκολ τον αντίπαλο της και δείχνει πως πλέον κίνητρο είναι μόνο να ξεπεράσει τον εαυτό της. Μαγική εμφάνιση από τον Πλατέλλα που πήρε πάνω του όλη την ομάδα και έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο, σαρωτική η ΑΕΚ με τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ να σκοράρουν από δύο φορές και τον Πόποβιτς να χτυπά μία φορά.

Η ΑΕΚ μπήκε με το πόδι…καρφωμένο στο γκάζι από το ξεκίνημα του αγώνα. Από το πρώτο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και έψαχναν το γκολ. Βέβαια, εκμεταλλεύθηκαν την επιλογή των Περιστεριωτών να παίξουν ανοιχτά (η άμυνα τους ήταν πολύ ψηλά μέσα στο γήπεδο, σχεδόν στη μεσαία γραμμή) και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να βγάζουν τελική προσπάθεια σχεδόν σε κάθε κατεβασιά προς την αντίπαλη περιοχή. Είναι ενδεικτικό, πως η Ενωση έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 20 τελικές, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν προς το τέρμα.

Ο Μπρέσεβιτς επιβεβαίωσε την «καυτή» κατάσταση που βρίσκεται και με δύο γρήγορα γκολ ξεκλείδωσε κάθε σκέψη που μπορεί να είχε η ομάδα του Περιστερίου για να κλειστεί στην άμυνα της. Η ΑΕΚ συνέχισε σε φουλ ρυθμό, με τους ακραίους μπακ (Τσουκαλά και Πεταυράκη) να είναι άκρως δημιουργικοί, αλλά και τον Κορδέρο να μοιράζει ιδανικά το παιχνίδι. Ο Πλατέλλας με ατομική προσπάθεια πέτυχε το τρίτο γκολ, ενώ πολύ σημαντική για την Ενωση ήταν και η επιστροφή του Αλεσάντρε Ντακόλ στα γκολ έπειτα από καιρό.

Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν σε φοβερή κατάσταση και έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Περιστερίου. Στο 51’ έσπασε το τεχνικό οφσάιντ και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα παράλληλα στην εστία, όπου ο Πόποβιτς την έστειλε στα δίχτυα. Και λίγο μετά, ο Πλατέλλας πήρε πάνω του την προσπάθεια και έπειτα από πολλές ντρίπλες που άδειασαν την άμυνα των φιλοξενούμενων, με εντυπωσιακό πλασέ την έστειλε συστημένη στην γωνία του Τικταπανίδη.

Βέβαια, παρά την φοβερή εικόνα της ΑΕΚ μεσοεπιθετικά, στην άμυνα υπήρχαν ζητήματα και τα λάθη γίνονταν αβίαστα. Ένα τέτοιο εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες του Περιστερίου, που κέρδισαν με τον Μπόσιο λίγο έξω από την περιοχή και ο Μπέλης με μονοκόμματο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Βούρα που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Το Περιστέρι ξεθάρρεψε και συνέχισε να ψάχνει και άλλο γκολ, αλλά αυτό άφηνε ακόμα πιο εκτεθειμένη την άμυνα στις διαθέσεις των «κιτρινόμαυρων».

Το βολέ του Ντακόλ στο 67’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν λάθεψε στο 73’. Εκμεταλλεύθηκε το ωραίο γύρισμα του Τσουκαλά από δεξιά και με ζυγισμένο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Περιστερίου για όγδοη φορά. Αμέσως μετά, ο Πλατέλλας χτύπησε και πάλι, παίρνοντας την όμορφη ασίστ του Γροντή και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα δίχως κανένα πρόβλημα.

Δείτε το live της αναμέτρησης όπως το μετέφερε το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65’ Σταθάκης), Κορδέρο (79’ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πόποβιτς, Ντακόλ, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς (73’ Γροντής)

ΑΟ Περιστερίου (Γ. Τάπραντζης, 4-5-1): Τικταπανίδης (77’ Κέμπας), Π. Πλέστης (54’ Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Χ. Πλέστης, Συράκος (81’ Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τόμπρου είδαν οι Πεταυράκης (83’), Χ. Πλέστης (17’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X