Μάριτς για Λιούμπιτσιτς: «Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ - Εμείς δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε»

Μάριτς για Λιούμπιτσιτς: «Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ - Εμείς δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Μάρκο Μάριτς για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το «δεξί» ξεκίνησε η θητεία του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης μέσος γράφει 2 γκολ σε 6 ματς με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι (3 Μαρτίου) κόντρα στον Άρη, πήρε φανέλα βασικού – δια χειρός Ματίας Αλμέιδα – και μπήκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα. Η δυναμική εκκίνηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, δεν προκαλεί καμία εντύπωση στους άλλοτε συνοδοιπόρους του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το  SDNA  στην επικοινωνία που είχε με τον γενικό διευθυντή του κροατικού συλλόγου, Μάρκο Μάριτς με επίκεντρο τις διπλές…μάχες με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην ζητήσει την άποψή του για τον (new entry) Λιούμπιτσιτς και τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα με την ΑΕΚ.

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Εμείς δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε, ωστόσο ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να πάει στην ΑΕΚ από την στιγμή που υπήρξε πρόταση για την παραχώρησή του.

Την περίοδο της θητείας του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξελίχθηκε κι έφτιαξε το όνομά του. Από την στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής ζητάει να φύγει, τότε δύσκολα το οποιοδήποτε κλαμπ παίρνει το ρίσκο να τον κρατήσει…» τόνισε αρχικά ο Μάρκο Μάριτς και πρόσθεσε:

«Η φυσική θέση του πολυσύνθετου Λιούμπιτσιτς είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο εμείς δεν είχαμε αριστερό μπακ και τον χρησιμοποιήσουμε σε αυτή την θέση όπου υπήρχε ανάγκη κι όχι στον άξονα όπου διαθέτουμε αρκετούς αξιόλογους παίκτες με ταλέντο όπως ο Μπατούρινα.

Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση το πολύ καλό ξεκίνημα του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ και τα 2 γκολ που έχει πετύχει. Είναι ένας παίκτης που τρέχει πάρα πολύ με και χωρίς την μπάλα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα κι είναι σπουδαίος χαρακτήρας.

Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ, θα την βοηθήσει πάρα πολύ».

Πηγή: SDNA

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X